T

Turku nimitti omat ruokalähettiläät

Visit Turku on nimittänyt Turkuun ruoka- ja juomakulttuurilähettiläät. Food ambassadoreina toimivat jatkossa ruokatoimittaja Heli Nieminen ja baarimestari Tanja Raunio. He ovat työskennelleet pitkään turkulaisen ruoka- ja juomakulttuurin hyväksi.
Ruokakulttuurilla on suuri merkitys Turun matkailulle. Food ambassadorit tulevat työskentelemään yhteistyössä Visit Turun kanssa. Turun seudun ruokakulttuuria tuodaan jatkossa näkyväksi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #eatmyturku, joka on sukua Visit Turun ja Turun kaupungin tunnetulle Kiss my Turku -brändille.
”Käyttämällä tätä tunnistetta sosiaalisessa mediassa nostamme esiin alueemme rikasta ja monipuolista ruokakulttuuria, osaamista ja palveluita. Yhdessä voimme nostaa Turun kaikkien kulinaristien huulille”, Nieminen ja Raunio hehkuttavat.
Heli Nieminen on Turun Sanomien ruokatoimittaja ja TS Ruoka -sivuston tuottaja. Suomen keittiömestarit valitsivat hänet tänä vuonna Vuoden ruokatoimittajaksi.
Tanja Raunio työskentelee ravintola The Old Bankin baarimestarina sekä ravintola-alan kouluttajana. Turun baarimestarien puheenjohtajana aiemmin pitkään toiminut Raunio kirjoittaa ruoka- ja juomakulttuuria käsittelevää blogia.

CategoriesMatkalla

Facebook Comments