L

Lisää poweria ravintola-alalle – Viisi Tähteä ja Toptaste yhdistävät osaamisensa

Viisi Tähteä ja ravintola-alan kuluttajamedia Toptaste yhdistävät voimansa tuotteidensa ja palveluidensa markkinoinnissa sekä sisältöjen tuottamisessa. Tekijät uskovat, että osaamisen yhdistämisellä Suomeen syntyy asiantunteva, uutta luova ja innovatiivinen kokonaisuus, joka nostaa ravintolaelämykset, niiden tekijät sekä ruoan ja juomat keskustelussa uudelle tasolle.

Viiden Tähden ja Toptasten yhteistyön tavoitteena synnyttää horeca-alojen vaikuttaja- ja kuluttajamedia sekä tapahtumakokonaisuus, jolla on mahdollisimman laaja tavoittavuus alan ammattilaisten, harrastajien, edelläkävijöiden sekä tavallisten ravintoloita käyttävien ihmisten ja aktiivisten kansalaisten joukossa.

Kumppanuudesta sovittiin keskiviikkona Helsingissä. Yhteistyö ei tarkoita yritysjärjestelyitä eli molemmat osapuolet jatkavat toimintaansa entiseen tapaan.

Ravintoloiden sekä juoma- ja ruokakulttuurin äänenkannattaja Viisi Tähteä on perustettu vuonna 2002. Viisi Tähteä on Suomen johtava horeca-alojen ja elämystalouden verkkomedia, jota alasta perillä olevat seuraavat, ja johon myös mielipidevaikuttajat tuottavat sisältöä. Viiden Tähden verkkolehti aloitti toimintansa uudelleen vuonna 2016.

Kyse on kumppanuudesta, jossa yhteiset ideat jalostuvat laadukkaiksi sisällöiksi ja palvelutuotteiksi. Kuva: PIxabay.

Toptaste on ruoka- ja ravintolayhteisö (toptaste.fi), joka tarjoaa ruokadiggareille ajankohtaista tietoa ruokamaailmasta: ravintoloita, tuottajia, keittiömestareita, ruokamaailman taiteilijoita tekijät esiin -mentaliteetilla ja kuluttajia kiinnostavasti. Toptaste toimii verkossa, printissä, somessa ja tapahtumissa.

”Kumppanuutemme myötä horeca-alalla olemme 1+1=3 eli enemmän kuin tekijöidensä summa. Tuomme Viiden Tähden arvostetut sisällöt ja verkoston osaksi Toptasten osaavaa ja dynaamista markkinointiympäristöä. Yhteistyössä sykkivät alan vankkumaton kokemus, journalistinen osaaminen, näkemyksen palo sekä ennen kaikkea intohimo ravintola- ja elämysaloja kohtaan”, kiteyttää Viisi Tähteä -verkkomedian päätoimittaja Eeropekka Rislakki.

Uusi mediayhteistyö pyrkii tavoittamaan horeca-alojen ammattilaiset ja kuluttajat entistä paremmin ja laajemmin osaavalla sisällöllä sekä luovalla markkinoinnnilla.

Viisi Tähteä tavoittaa kentän edelläkävijät, mielipidevaikuttajat ja päättäjät uskottavilla näkökulmilla ja tinkimättömällä auktoriteetilla. Nyt rinnalle tulee vahvaa kuluttajaosaamista, joka tukee ja laajentaa viestien välittämistä ja kohdentamista.

”Tähtäimenä on myös luoda uutta linjaa, mitä ja miten ravintoloista kirjoitetaan sekä miten alan tekijät saavat äänensä kuuluviin ja itsensä näkyviin nykyistä paremmin”, Rislakki sanoo.

Yhteistyö luo uutta vipinää koko horeca-alalle. Kuva: Andres Teiss.

Toptaste Oy:n operatiivinen johtaja Titti Myhrberg tähdentää, että Toptasten ydinosaamisen alueita ovat sisältömarkkinointi, luova viestintä ja mediamyynti. Mainostajille Toptaste on monipuolinen kumppani, jolta taittuvat lehti- ja diginäkyvyys, videot, blogirynnäköt, yritystapahtumat sekä mediatiedotteiden tekeminen.

”Meidän vahvuutemme taitaakin olla luovassa hulluudessa ja startup-yrityksen tuomassa ketteryydessä sekä pelottomassa asenteessa. Olemme innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä. Viisi Tähteä tuo meille paljon uusia keinoja täyttämään asiakkaidemme toiveita sekä ennen kaikkea valtavaa sisällöntuotannon osaamista”, Myhrberg summaa.

Viiden Tähden ja Toptasten entiset mediat ja palvelut jatkavat ennallaan. Uusista konsepteista kerrotaan mahdollisimman pian.

Viiden Tähden sisällöntekijöillä, päätoimittaja Eeropekka Rislakilla ja toimituspäällikkö Heikki Kähkösellä, on yhteenlaskettuna yli 70 vuoden kokemus ammattimaisesta työskentelystä mediassa aina aikakauslehtien perustamisesta valtakunnallisiin radio- ja tv-kanaviin saakka niin Suomessa kuin koko Itämeren alueella.

”Meidät tunnetaan horeca-, ruoka- ja juoma-aloilla. Viisi Tähteä -verkkomedia jatkaa samanlaisella kriittisellä, näkemyksellisellä ja elämysaloja tukevalla otteella kuin tähänkin saakka. Markkinointiyhteistyö Toptasten kanssa vapauttaa meidät tuottamaan entistä tuhdimpaa ja monipuolisempaa sisältöä. Uusista konspeteista kerromme heti kesälomien jälkeen”, Kähkönen perustelee.

Viiden Tähden tekijät jakavat jatkossa ammatillista osaamistaan ja verkostoaan aiempaa enemmän yritysasiakkaiden käyttöön. Aiemmin solmittu yhteistyökumppanuus digitoimisto Client Studion kanssa takaa modernit suunnitteluratkaisut niin Viisi Tähteä -median kuin asiakkaiden verkkopalveluiden designissa.

CategoriesKansi

Facebook Comments