R

Ravintola Nokan Ari Ruoho puhuu Menestysresepti-podcastissa suomalaisesta ruokakulttuurista, metsästyksestä sekä lähiruoasta

Huippukokkeja esittelevän Menestysresepti-podcastin toisen jakson vieraana on Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho. Podcastin isäntä Juha Kakkuri keskustelee hänen kanssaan mm. suomalaisesta ruoasta, ruokahävikistä, lähiruoasta ja siitä, miten turisminkin kannalta tärkeää ravintola-alaa tulisi kehittää.

Ari Ruoho (keskellä) on innokas metsästäjä ja kalastaja, ja merkittävä osa ravintola Nokassa tarjottavasta riistasta on Ruohon itsensä metsästämää. Kuvassa valmistaudutaan peurajahtiin kotimaisen riistalihan jalostukseen ja myyntiin erikoistuneen Viltgårdenin vieraana Inkoon Mariebergin tilalla. Kuva Eeropekka Rislakki.

Menestysresepti on podcast-sarja huippukokkien tarinoista.

Ari Ruoho, Pekka Terävä, Ismo Sipeläinen, Akseli Herlevi, Tommi Tuominen, Matti Jämsén, Helena Puolakka, Mikko Kaukonen, Pipsa Hurmerinta ja Maija Silvennoinen ovat BusinessFM:n ohjelmajohtajana tutuksi tulleen Juha Kakkurin haastateltavana. Pekka Terävä avasi sarjan. Nyt on Ari Ruohon vuoro.

Linkki Ari Ruohon haastatteluun on tässä.

Osa podcasteista on tehty ennen koronakriisiä, osa keskellä alan painajaista. Kukin jakso on reilu puolituntinen, jossa perataan mestarin historia, tekemiset ja kokkausfilosofia.

Kuuntele edellinen jakso

Huippukokkeja esittelevän Menestysresepti-podcastin ensimmäisen jakson vieraana on keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä, joka kuuluu Olo Group Oy:n omistajiin. Podcastissa keskustellaan mm. Michelin tähdistä, kokkikilpailuista ja turismista – sekä vähän politiikastakin.

Linkki Pekka Terävän haastatteluun on tässä.

CategoriesKolumnit Ruoka

Facebook Comments