H

Hartwall avaa ravintoloille maksuttoman lahjakorttien verkkokaupan

Juomayhtiö Hartwall avaa ensi viikolla autetaanravintoloita.fi-alustan, jonka kautta ravintolat voivat myydä lahjakortteja kuluttajille. Maksuton palvelu on avoin kaikille ravintoloille, jotka saavat lahjakorttimyynnin tulot välittömästi suoraan itselleen.

Hartwallin rakennuttaman lahjakorttikaupan tavoitteena on saada ravintoloille tuloja jo ennen kuin ovet voidaan avata yleisölle. Samalla houkutellaan väkeä ravintoloihin heti, kun se on taas mahdollista.

”Ravintolat ovat tällä hetkellä syvässä taloudellisessa ahdingossa. Kaikki tulot ovat tärkeitä. Haluamme auttaa ja kokosimme osaajat yhteen. Toivomme, että palvelustta on apua mahdollisimman monelle yrittäjälle, etenkin niille, joilla ei ole mahdollisuutta perustaa omaa verkkokauppaa”, Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen perustelee

Maksuliikenteestä vastaa OP-ryhmään kuuluva Checkout Finland. Alustan hallinnointikuluja varten veloitetaan 5,5 prosenttia myydyistä rahasummista. Provisio menee kokonaisuudessaan alustaa ylläpitävälle Helppari Oy:lle.

Jokainen ravintola voi itse päättää, mille tuotteille ja minkä suuruisia lahjakortteja laittaa myyntiin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden loppuun saakka.

Ilmoittautuminen palveluun alkoi keskiviikkona. Mukaan lähti heti 70 ravintolaa. Rekisteröityminen: autetaanravintoloita.fi.

Facebook Comments