K

Kaukoidässä mainetta niittänyt huippukokki Jaakko Sorsa palaa Suomeen

NoHo Partners on nimittänyt Hongkongissa ravintolamaailman huipulla työskentelevän keittiömestari Jaakko Sorsan konsernin laatujohtajaksi. Sorsa palaa kotimaahan yli 20 vuoden Kaukoidässä työskentelyn jälkeen. NoHo on myös nimittänyt Rainer Lindqvistin konsernin Chief Customer Officeriksi. Lindqvist toimii tällä hetkellä Kotipizzan markkinointijohtajana.

Jaakko Sorsa aloitti keittiöuransa lähes kolme vuosikymmentä sitten Palace Gourmet -ravintolan keittiöharjoittelijana. Sen jälkeen hän on työskennellyt useissa huippukeittiöissä ympäri maailman, aina Lähi-idästä Bermudalle sekä Fidzi-saarilta Japaniin ja Indonesiaan sakka. Viimeiset 19 vuotta Sorsa on johtanut alueen parhaita ravintoloita Hongkongissa.

”Paluu kotimaahan ja osaksi NoHo Partnersia on ehdottomasti urani huippuhetkiä. Odotan innolla yhteistyötä lahjakkaiden kokkien ja tiimien kanssa. Olen oppinut maailman matkallani paljon erilaisista keittiöistä. Jos pystyn antamaan siitä palasenkin takaisin, koen, että ympyrä sulkeutuu siltä osin, kun lähdin aikoinaan Markus Maulavirran opeista maailmalle”, Sorsa perustelee paluutaan NoHo Parntersin tiedotteessa.

NoHo Partners on myös nimittänyt Rainer Lindqvistin konsernin Chief Customer Officeriksi. Lindqvistillä on on yli 20 vuoden kokemus kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnista.

Lindqvist siirtyy NoHolle Kotipizzan markkinointijohtajan paikalta. Hän on työskennellyt aiemmin Ehrenstråhlen & Co:n Business Directorina ja mainostoimisto DDB Helsinki Oy:n toimitusjohtajana.

”Ulkona syömisen kulttuuri kasvaa Suomessa nyt nopeasti samalla, kun asiakkaiden laatutietoisuus ja odotukset kehittyvät. Ravintolan brandin omistaa, ja siitä viestii omilla alustoillaan tänä päivänä, asiakas. Tämän vuoropuhelun ymmärtäminen ja siihen vaikuttaminen on keskeinen osa toimenkuvaani. Asiakaskokemuksen pitää olla aina sellainen, että sitä voidaan suositella myös ystäville”, Lindqvist kuvailee työnkuvaansa.

Jaakko Sorsa ja Rainer Lindqvist aloittavat NoHo Partnerisilla vuoden 2024 alusta.

Jaakko Sorsan kuva: Andres Teiss

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments