T

Tampere Wine Fest tarjoaa luentoja, tastingeja ja maistiaisia liki 70 viinitilalta

Huhtikuun lopulla ensi kertaa järjestettävä Tampere Wine Fest tuo yhteen 70 viinitilan tuotteet, viinintekijät ja paikalliset ravintolat. Maisteltavaa on erityisesti Espanjan ja Italian viinien ystäville.
Tampere Wine Festin keskuspaikkana on Olympia-kortteli kaupungin keskustassa. Tapahtumia on festivaalialueen ohella Tampereen ravintoloissa ja Olympia-salissa.
Viinintekijöiden illallisia nautitaan ainakin ravintola C:ssä, Henriksissä, Tiiliholvissa ja LiVissä. Muuta viiniteemaan sopivaa ruokatarjontaa tarjoavat Olympia-korttelin ravintola Muusa, Gastropub Tuulensuu ja Inez.
Paikalle festivaalille saapuu 40 viinitilallista ja viinintekijää. Master Class -luentoja sekä muita ohjattuja tastingeja on ainakin parikymmentä.
”Vetäjinä on mielenkiintoisia huippunimiä, kuten Patrick Z’Brun Sveitsistä ja lentävä viinintekijä Andrea Paoletti Italiasta. Paoletti tekee yhteistyötä kymmenien viinitilojen kanssa. Hänen mukanaan tulee esimerkiksi erään katolisen kirkon omistaman viinitilan tuotteita”, festivaalijärjestäjä Timo Jokinen kertoo.

Tampere Wine Festin järjestää viinialan asiantuntija Timo Jokinen. Kuva: Kohokohdat.fi.

Tampere Wine Fest Olympia-korttelissa 27.-28. huhtikuuta, Tapahtuman taustavoimina ovat Viinitimo / TJ-Contrade, Olympia-kortteli ja Tampereen ammattikorkeakoulu.

CategoriesYleinen

Facebook Comments