T

Tänään on kohtuullisen oluen päivä

Panimot, viranomaiset ja kolmas sektori 79 maassa järjestävät tänään kansainvälisen Kohtuullisen oluen päivän. Global Beer Responsibility Day GBRD on maailmanlaajuinen kampanja oluen vastuullisen kulutuksen puolesta.

Kohtuullisen oluen päivän tunnus.

Kampanjan alullepanijat, panimojätit Anheuser-Busch InBev, Carlsberg ja Heineken sekä paikalliset panimot ja olutseurat, haluavat teemapäivän avulla vähentää alkoholin haitallista käyttöä. Toimenpiteillä ja viestinnällä pyritään tavoittamaan yli 70 miljoonaa kuluttajaa.
“Kohtuullisen oluen päivä pitää sisällään ajatuksen, että olemme yhdessä vahvempia,” sanoo Worldwide Brewing Alliance -järjestön puheenjohtaja Simon Spillane.
Yhteistyöhön sisältyy toimenpiteitä rattijuopumuksen ja alaikäisten alkoholinkäytön ehkäisemiseksi, baarimikkojen ja tarjoilijoiden kouluttamiseksi ja kuluttajien valistamiseksi. Kampanja auttaa edistämään YK:n kestävän kehityksen tavoitetta alkoholihaittojen hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi.
“Niin suuret kuin pienetkin panimot tekevät paikallisten panimoliittojen yhdistäminä yhteistyötä kolmannen sektorin ja viranomaisten kanssa ympäri maailman tukeakseen ja kehittääkseen innovatiivisia, vaikuttavia kampanjoita, jotka edistävät kohtuullista oluen kulutusta ja taistelevat alkoholin väärinkäyttöä vastaan”, Spillane tähdentää.
Lisätietoja on saatavilla Worldwide Brewing Alliancen nettisivuilla: http://gsri.worldwidebrewingalliance.org/

Facebook Comments