K

Kämp Hotels rekrytoi yhdeksän hotellinjohtajaa kerralla

Kämp Collection Hotels palkkasi yhdellä haulla yhdeksän hotellinjohtajaa. Hotelliketju haki viime tammikuussa Pohjoismaiden suurimmissa sanoma- ja talouslehdissä hotelliensa johtoon alan parhaat osaajat. Nyt rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
Pääkaupunkiseudulla toimivan hotelliryhmittymä sai yli 100 hakijaa. Suurin osa hakemuksista tuli Suomesta tai ulkomailla asuvilta suomalaisilta.

Hotel Kämp
Hotel Kämp sai myös uuden johtajan. Kuva: Heikki Kähkönen.

”Olen erityisen iloinen siitä, kuinka paljon mukana oli ulkomaisia hakijoita sekä kiinnostuksesta myös toimialamme ulkopuolelta. Kampanja levisi laajemmin kuin uskalsimme toivoakaan”, Kämp Collection Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka kertoo.
Maineikas Hotel Kämp sai kokeneen vetäjän.  Uusi General Manager Tuomas Liewendahl on aiemmin toiminut Tukholman Grand Hotelin kaupallisena johtajana. Hotelli Lilla Robertsin Kati Jousimies on tehnyt pitkän uran Sokos Hotelsin johtotehtävissä.
Klaus K:n uusi vetäjä Hanna Kiuru on viime vuodet vastannut Hotel Katajanokan kehityksestä. GLO-ryhmässä uutena aloittaa Tom Strandberg. Hän otti vastuulleen GLO Hotel Kluuvin General Managerin tehtävän. Stranbergillä on vahva kokemus Radisson Blu -hotellien johtamisesta.
Mika Makkonen siirtyi Hotel Haveniin Kämpin Hotel Managerin tehtävistä.  GLO Hotel Artin johdossa aloittavat Marika Mäkelä ja GLO Hotel Sellon Jenni Javanainen. Kummatkin uudet GM:t ovat tehneet pitkän uran hotelliryhmässä ja kasvaneet erinomaisiksi johtajiksi.
Fabianin Anna Alamäki ja GLO Hotel Airportin Nea Leppänen ovat yhtiön pitkäaikaisia ammattilaisia ja nyt uusien haasteiden edessä Hotel Managereina.
Yhtin tiedotteen mukaan Kämp Collection Hotelsin liikevaihto on kasvanut alkuvuonna yli 20 prosenttia. Konserni investoi yhtiön kehittämiseen ja sen kasvuun lähes 200 miljoonaa euroa. Vahvan kasvustrategian taustalla on Kämp Collection Hotelsin usko Helsingin vetovoimaisuuteen sekä halu tehdä Suomea ja Helsinkiä entistä kiinnostavammaksi.

CategoriesMatkalla

Facebook Comments