SicaPelle ja saman kartanorakennuksen yläkerrassa oleva hotelli Onni siirtyivät pariskunnan Mikko Lahtisen (keittiö) ja Taru Sassin johtamiksi 2022. Porvoon historiaan kuuluvan kuvanveistäjän Ville Vallgrenin lemmikkipossun nimeä kantava ravintola parantaa jatkuvasti juoksuaan. Porvoon huippumesta on kunnianhimoisen pariskunnan luomus.

SicaPellen salin suurentaminen ja keittiön leikkisä painottuminen modernin eurooppalaisuuden suuntaan, sekä pitkä, yhdeksän ruokalajin maistelumenu plus kekseliäät amuse bouche -tervehdykset ovat nostaneet ravintolan herkulliselle tasolle. Fine dining kietoutuu bistron olemukseen. Asiantunteva ja rento palvelu yhdistyy herkulliseen, innovatiiviseen ja esteettisesti kauniiseen skandi-inspiroituneeseen ruokaan, ja viiniparitukset osuvat.

Huom! Yhdeksän ruokalajin menun nauttiminen vie helposti 3,5 tuntia.

Menu on tarjolla keskiviikosta lauantaihin. Maut ovat paikallisia, rohkeita ja sesonkia seuraavia. Käsityöllä on iso rooli ja asenteessa on kunnianhimoista indie-meininkiä. Ravintola heijastaa elämäniloista nautiskelua historiallisessa ja tunnelmallisessa kartanorakennuksessa.

SicaPelle ja Onni ovat elämyksellinen kokonaisuus, jossa Porvoon alueen sielu ja paikan henki yhdistyvät ja tiivistyvät. Tuloksena on SicaPelle x Onni Experience -illallispaketti onnillisine unineen. Hotelliyö loistavalla aamiaisella sinetöi kokonaiselämyksen.

Onnin lounge ja huoneet on sisustettu vintagella ja kierrätysaarteilla. Kaikilla esineillä ja kalusteilla on oma elämä, tarina ja merkitys. Tavoitteena on tunnelma, joka koskettaa. Kesällä piha-alueelle on sijoitettu terassin lisäksi lisää aktiviteetteja kuten picnic-alue, jonka eväät saa ravintolasta.

Äänestäjiltä
”Pienellä joukolla tehdään äärettömän maukasta ja teknisesti korkeatasoista gastronomiaa. Hieno kansainvälinen menu yhdistyy kotimaisiin raaka-aineisiin. Aina kekseliästä ja simppeliä, ilman kompromisseja. Läsnä oleva palvelu on vilpitöntä ja lämmintä, miljöö on kutkuttavan sympaattinen.”

Kuva: Eeropekka Rislakki.

SicaPelle
Kirkkotori 3, 06100 Porvoo
Verkossa
Facebook 
Instagram 

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments