Modernismin henkeä noudattava, suorakaiteen muotoinen Ravintola NOOA sijaitsee Aurajoen kulttuurimaisemassa, Turun Vierasvenesatamassa. Suuret näköalaikkunat aukeavat joelle ja kesäisin ravintolan katolla on terassi, joista on mainio tarkkailla joen veneliikennettä, venelaiturin elämää sekä kaupunkilautta Förin sukkulointia.
Avokeittiö on ravintolan toinen huomiopiste – Kitchen table onkin paikka, josta voi ruokaillessa seurata keittiön työskentelyä.
NOOAn tyyli on vapaata eurooppalais-pohjoismaista, joka korostaa rentoa ja helposti lähestyttävää ruokaa kauniisti aseteltuna. Raaka-aineet on helposti tunnistettavissa. Maistelumenut ja viinipaketit ovat täällä se juttu. Koska kyse on samalla vierasvenesatamasta, yksittäisiäkin annoksia saa.

NOOAn ravintoloitsijat Carola ja Tero Sintonen pyörittävät Turussa myös mm. monille tuttuja Hüggea sekä di Trevia. NOOAssa mukana on myös keittiöpäällikkö Simo Hallikainen.

Äänestäjiltä
”Mahtavaa eurooppalaisvaikutteista ruokaa ja juomaa. Alusta loppuun miellyttävä palvelukokonaisuus. Moderni arkkitehtuuri ja sisustus, huippulaatuiset raaka-aineet, herkulliset annokset, upea miljöö, ystävällinen ja osaava henkilökunta ja kivat viinit. Sijainnista niin lähellä jokirantaa kuin mahdollista saa plussaa.”

2021 (36)
2020 –

NOOA
Läntinen Rantakatu 57, 20100 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments