Sijainti Citymarketin pihassa Kirkkonummella ei tunnu lupaukselta vaan uhkaukselta. Mutta Marko ja Päivi Palovaaran pyörittämä ravintola on toiminut jo toistakymmentä vuotta marketista erillisessä rakennuksessa, jonka oven takana aukeaa bistroajattelun taivas. Siksi Bistro O mat onkin ollut listamme pysyvä maamerkki ravintolan koko olemassaolon ajan.
Marko Palovaara ottaa vauhtia ranskalaisesta keittotaidosta pohjoismaisin nyanssein. Periaatteena ovat sesongit ja tuoreet, puhtaat raaka-aineet, joista osa on lähistön tuottajilta.
Ravintola on toiminut jo vuosien ajan vastuullisesti ja yhteisöllisesti, tarjoamalla mm. työharjoittelupaikkoja alueen peruskoululaisille sekä toimimalla yhteistyössä lähialueen tuottajien kanssa. Bistrolinjan viinien lisäksi cocktailit monipuolistavat kokemusta. Bistro O mat on todellakin matkan väärti.
Palovaarat avasivat toissa vuoden lopussa toisen Bistro O mat:in Espoon Tapiolaan kauppakeskus Ainoaan.

Äänestäjiltä
”Tinkimätön bistro, keittiö, palvelu ja lista. Vierailu on nautinto joka kerta ja sesonki. Ihanaa, että ravintolassa on oikea isäntä ja emäntä sekä ystävällinen ja avulias henkilökunta. Ihailtava tarina kokonaisuudessaan. Luotettava klassikko Suomen uuden aallon bistrovallankumous alkoi Kirkkonummelta, ja siellä se on edelleen.”

2021 (35)
2020 (21)

Bistro O mat Kirkkonummi
Limnellin aukio 6/ Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi (Citymarketin ja Kirkkolaakson puiston välissä)
Verkossa
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments