Tintå on viinibaarien pioneeri ja suunnan näyttäjä Suomessa. Tintån laadukkaan viinitarjonnan rinnalla tarjottava ruoka ottaa vauhtia Espanjasta ja Italiasta, mutta on utelias muihinkin ilmansuuntiin. Samaten viinilista katsoo kaikkialle, missä on juurevia ja luonteikkaita viinejä.
Tintålla on takanaan yli 20 vuotta menestystä rennolla otteella ja matalalla kynnyksellä Turun Läntisen Rantakadun ravintolapromenadilla, josta aukeaa idyllisintä Aurajoen kaupunkitunnelmaa. Viinilista ja konstailematon ruoka kohtaavat hienosti. Plussana on mahtava lasiviinivalikoima. Ilmapiiristä aistii elämästä nauttimisen sekä Turun pöhinän itsetunnon.
Tintån leipomosta syntyy myös luomuleipiä, kakkuja sekä makeita leivonnaisia. Tintån sunnuntait ovat jo instituutio samaan aikaan, kun muut ravintolat ovat kiinni. Henkilökunta luo osaltaan kodinlämpöisen ilmapiirin.

Äänestäjiltä
”Turun lahja kaikille rehellisen, hyvän ruoan, mutkattoman palvelun ja loistavan tunnelman ystäville. Loistava viinibaari ja mielenkiintoinen viinilista hienossa lokaatiossa. Asiantunteva, kokenut henkilökunta ottaa vastaan kuin kauan kaivatun ystävän. Vaikka aikoisit mennä muualle, jalat vievät Tintåån.”

2021 (50)
2020 (56)

Tintå
Läntinen Rantakatu 9, 20100 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments