Ounasvaaran huipulla oleva panoraamaravintola Sky on keittiöpäällikkö Tero Mäntykankaan pitkällisen työn ja Lapin pohjoisten perinteiden onnellinen törmäytys. Autenttiset pohjoiset raaka-aineet Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapista sekä Jäämereltä taipuvat hienostuneiksi makuyhdistelmiksi ja arktisen luonnon innoittamaksi estetiikaksi. Innovatiivisuus ja raaka-aineiden harvinaisuus ja kunnioittava käsittely ovat aivan omassa luokassaan.

Hotelliravintola on vaikea lajityyppi, mutta koska asiakkaat ovat valinneet Lapin, Lappia he myös saavat; Sky Kitchen & View ylpeänä esittää!

Tässä on vastaus myös heille, jotka väittävät, ettei Suomessa ole kiinnostavaa, omaa ruokakulttuuria. Varmasti on, kun katse kohdistetaan alueellisiin keittiöihin. Tero Mäntykankaan ilosanomaa saa myös Lapland Hotelsin muissa ravintoloissa Tampereelta Helsingin Bulevardille asti.

Äänestäjiltä
“Lapin legenda! Taattua laatua hienossa maisemassa. Onnistuu pysymään freshinä ja elämyksellisenä vuodesta toiseen. Koko Pohjois-Suomen tasokkain ja kunnianhimoisin ruokalista. Kansainvälisestä näkökulmasta Lappi on kiinnostava, ja sen paras keittiömestari on Tero Mäntykangas ja lippulaivansa Sky Ounasvaara.”

2021 (32)
2020 (31)

Sky Kitchen & View
Lapland Hotel Sky Ounasvaara, Juhannuskalliontie, 96400 Rovaniemi
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments