Emo kuuluu Olo Collection -ravintoloihin. Emo on tehnyt täyden kierroksen Kasarminkadulta Hotelli Kämpiin ja takaisin alkusijoilleen (Nuden tilalle).

Emo tarjoaa eurooppalaista ja pohjoista bistroruokaa enimmäkseen suomalaisten tuottajien raaka-aineista valmistettuna. Ideana on pitää raaka-aineiden ketju mahdollisimman lyhyenä, on sitten kyse lihasta, kalasta, sienistä, kasviksista tai riistasta.

Emo varaa kuitenkin mahdollisuuden tuontiin, kun sesonki tai Niko Suomalaisen johtama keittiö sattuu sille päälle. Silloin kyse on tryffeleistä tai esimerkiksi viiriäisistä tai äyriäisistä.

Viinilistan kärkenä ovat klassikot Euroopasta. Erityisesti esillä ovat Piedmonte, Bourgogne ja Mosel. Alati vaihtuvasta tarjonnasta syntyvät paritukset kolmen tai viiden ruokalajin menuille. Emossa on lupa käydä myös lasillisella.

Olemme aina pitäneet ajatuksesta, että Emo tarkoittanee samaa kuin musagenrekaimansa: Emo = emootiolla mennään.

Äänestäjiltä
”Loistava keittiö ja tunnelmallista palvelua ilman ryppyotsaisuutta. Pitkään jatkunut kehitystyö näkyy ja maistuu lautasella. Puhtaita, selkeitä makuja, sesongin raaka-aineita, ihania itsetehtyjä mehuja ja viinit aina nappiin valittuja. Henkilökunta ottaa asiakkaat lämpimästi vastaan ja tuo viihtyisän tunnelman päivään ja iltaan.”

2021 (44)
2020 (68)

Emo
Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki
Verkossa 
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments