Pastis on pieni palanen maalais-Ranskaa ja bistro-Pariisia Helsingissä – kuin sielukas chanson. Pastis oli keittiömestari Timo ”Lintsi” Linnamäen paluu rakastamiinsa ranskalaisiin perusasioihin ja isoihin makuihin ravintola Murun perustamisen jälkeen.

Linnamäki on tulenpalavasti uskollinen ranskalaisen keittiön tekniikoille ja perusvarmoille klassikoille, jotka osoittavat, miksi ranskalainen keittiö on yhä tärkeä ja oleellinen osa nykykokkaamistakin.
Pastis tarjoaa menuvaihtoehtoja 3-ruokalajin illallisesta monen ruokalajin Connoisseur-menuun asti. Viinit tietenkin tukevat kokonaisuutta.
50 Parasta -listalle sijoittuneet Muru, Finnjävel ja Fiasco?  kuuluvat samaan ravintolaryhmään, joten osaamista ja muskeleita riittää.

Äänestäjiltä
”Kilpailusta huolimatta Helsingin paras ranskalainen. Pikku-Pariisi, joka ei petä koskaan. Fantastinen bistro, jollaisia soisi olevan enemmänkin. Huomioon ottava palvelu ja takuuhyvä ruoka joka kerta. Hieno viinilista ja klassisia makuja ruokalistalla. Kaupungin parhaimpiin kuuluvat tartar, tryffeliranskalaiset ja Charcuterie-annos.”

2021 (34)
2020 (34)

Pastis
Pieni Roobertinkatu 2, 00130 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments