Ruokaa, cocktaileja sekä luomu- ja natuviinejä – siinä on 40-paikkaisen baarin lupauksen ydin. Kaikkea saa. Ruoka on rakkaudella valmistettua, viinit ovat kiinnostavia ja cocktail-osaaminen on Suomen kärkeä. Näiden kolmen tuotteen rento yhdistäminen ei kovinkaan monessa ravintolassa yhtä korkealaatuisella tasolla.
Sesonkien raaka-aineista toteutetuista kekseliäistä annoksista sekä kokeellisista juomista huokuu, että asioita tehdään sydämellä ja ravintoloitsijat toteutettavat omaa unelmaansa. Lisäksi he kutsuvat usein kollegoita niin keittiöön kuin baaritiskille irrottelemaan parasta osaamistaan.
Alkoholittoman mocktail-idean ympärille on syntynyt myös Cocktail Chef -palvelu, josta voi tilata cocktailien pohjat sekä jäät mm. omiin juhliin.

Äänestäjiltä
”Onko se baari vai ravintola? Ei väliä, koska täältä saa kaikkea mistä nauttii. Mielettömiä makuja keittiöstä unohtamatta loistavia cocktaileja saman katon alla. Pieniä annoksia pieneen tai isoon nälkään. Loistavat viinit ja rennolla otteella serviisin hoitava henkilökunta toivottaa aina avosylin vastaan hämyisään olohuoneeseensa.”

2021 (49)
2020 –

The Bull & The Firm
Kulmavuorenkatu 2, 00500 Helsinki
Verkossa 
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments