Ravinteli Huber on lihansyöjälle ja hänen kavereilleen kuin hyvä uni ahdistavan todellisuuden keskellä. Huber on myös lihan riiputtamisen ja hiiligrillin edelläkävijä Suomessa.
Pihvi- ja burgeriravintola Tampereen tiedostavassa yliopistokaupungissa vaatii kanttia aikana, jolloin ainakin median perusteella Suomessa syödään pelkkää vegeä ja prosessoitua kasviproteiinia sekä vältellään lihahäpeää.

Riistaa lukuun ottamatta Suomen lihakulttuuri onkin melko kapea: sisäfilettä ja jauhelihaa. Huber iskee tähän tuomalla kotimaista lihaa eri kulttuurien tavoilla leikattuna sekä muodoissa, joita monikaan ei ole aiemmin maistanut. Huberissa liha on useimmiten riiputettua, puuhiiligrillistä tarttuu isoa makua, ja tartar on ihan kymppi ja lisukkeissa on oivalluksia. Yksinkertainen on kaunista.

Grillatut kalat ja merenelävät tuovat ronskiuden ja raavauden tarjontaan lisäulottuvuuden. Olut- ja viinilista sekä baarin cocktailit sekä letkeä palvelu hoitavat loput. Huber on lihamatkailun väärti!

Äänestäjiltä
“Timantinkova oman liikeidean toteutus. Ronski kokolihan ystävän ravintola, jossa on moderni ja avara ympäristö. Palvelu, cocktailit ja puuhiiligrilli lämmittävät koko pöytäseuruetta. Suomen ykkös-liharavintola. Kotimaiseen lihantuotantoon nojaava Huber on kulkenut vastavirtaan niin pitkään kuin on ollut olemassa.”

2021 (30)
2020 (24)

Ravinteli Huber
Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
Verkossa
Facebook 
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments