Baskeri ja Basso Bistro eli tuttavallisemmin BasBas on kuin tulisi kotiin. BasBas on vuodesta toiseen hämmästyttävä, maagisen taikapiirin synnyttänyt ilmiö. Täällä syöminen ei ole vain ruokaa ja juomaa, vaan osallistumista elämään, jonka keskiössä on tunne. Lämmin, ihana, rela, hymyilevä, painoton hyvän olon tunne.

Lämpöistä halausta muistuttavan atmosfäärin takana on Niki Thieulonin istuttama ja vaalima henkilökohtainen ja läsnä oleva palveluasenne, jossa osataan lukea asiakkaan mielentila sekä tarpeet. Kyse on siten asiakkaiden ja henkilökunnan poikkeuksellisesta vuorovaikutuksesta.

Kalle Kiukaisen ohjaaman keittiön ruoka on kikkailematonta, alastonta ja juurevaa, mutta ehdottoman taidokasta ja makujen osalta yllättävää. Ei ole ihme, että BasBas jättää voimakkaan, hymyilevän tunnemuistijäljen – jossa juurevilla viinissä-on-totuus -juomilla on osuutensa.

Ravintolan sijainti piilossa entisen pienteollisuusrakennuksen sisäpihan ylätasanteella sotii vastaan alan kaikkia sääntöjä, joiden mukaan helppo sijainti on menestyksen edellytys, mutta vaikea löytäminen on osa BasBasin salaisuutta. Sama koskee rajattuja aukioloaikoja (ilman koronarajoituksia avoinna tiistaista perjantaihin klo 16-02), jonka tehtävänä on pitää henkilökunta hyvinvoivana, jaksavana ja huolehtivana, joka on lopulta asiakkaan etu.

Äänestäjiltä
”Hämmentävän maistuva ravintola maagisella palvelulla. Käydessä on tunne kuin olisin illan odotetuin asiakas. Suomen paras Bistro. The best finer modern-bistro dining in Helsinki and a world class restaurant. Jäät pettävät keväällä, hallitus pettää aina, mutta Basbas ei petä koskaan.”

2021 (2)
2020 (2)

BasBas
Tehtaankatu 27-29, 00150 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

 

CategoriesYleinen

Facebook Comments