Tampereen lahjat Suomen gastronomialle, keittiömestarit Hans Välimäki ja Arto Rastas avasivat Helsingin keskustaan, Hotel Kämpin viereen 2020 lokakuussa Bardot-ravintolan. Nousu sijalle 5 on huima.

Perinteiseen ranskalaiseen keittiöön tukeutuva Bistro & Brasserie Bardot on keskittynyt klassisiin välimerellisiin brasserie-annoksiin. Painopiste on kaloissa, äyriäisissä ja kasviksissa, jotka ovat herkkiä, haastavia ja rakkautta lajiin vaativia raaka-aineita. Onnistuessaan ne kuitenkin palkitsevat niin nauttijansa kuin tekijänsäkin. Lihaa Bardot tarjoilee maltillisesti, mutta sitäkin laadukkaammin.

Klassista keittotaitoa esittelevä Bardot on sekä bistro että brasserie, mikä tarkoittaa epämuodollista ja elävää kortteliravintolan tunnelmaa, hyvän ruoan ja juoman liittoa sekä mannermaista laadukasta palvelua. Bardot käsittää myös baarin ja katuterassin.

Bardot voitti myös kategorian Paras Tulokas.
Kategorian yhteistyökumppani on Quandoo-pöytävarausjärjestelmä.

Äänestäjiltä
Suvereeni bistrokulttuurin kirkastaja. Laaja ja aito ranskalainen ruokalista, asiantunteva viinilista, osaava cocktailbaari, hyvä hinta-laatusuhde, erinomainen palvelu ja keskeinen sijainti. Vaikeinta kokkaamista on tehdä laadukkaille raaka-aineille mahdollisimman vähän, ja tässä on onnistuttu. Tietää, mitä syö, ja voisi syödä listalta kaiken. Hans laittaa niin ruoka maittaa.”

Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki
Verkossa 
Facebook 
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments