Huber on lihansyöjälle ja hänen kavereilleen kuin hyvä uni ahdistavan todellisuuden keskellä.
Pihvi- ja burgeriravintola Tampereen yliopistokaupungissa vaatii kanttia aikana, jolloin ainakin median perusteella Suomessa syödään pelkkää vegeä ja prosessoitua kasviproteiinia sekä vältellään lihahäpeää.

Riistaa lukuun ottamatta Suomen lihakulttuuri onkin melko kapeaa: sisäfilettä ja jauhelihaa. Huber iskee tähän tuomalla kotimaista lihaa eri kulttuurien tavoilla leikattuna sekä muodoissa, joita monikaan ei ole aiemmin maistanut. Huberissa liha on useimmiten riiputettua, puuhiiligrillistä tarttuu isoa makua, ja tartar on ihan kymppi ja lisukkeissa on oivalluksia. Yksinkertainen on kaunista.

Grillatut kalat ja merenelävät tuovat tarjontaan lisäulottuvuuden. Olut- ja viinilista sekä baarin letkeä palvelu hoitavat loput. Huber on lihamatkailun väärti!

Äänestäjiltä:
“Rehtiä ruokaa selkein ottein. Saat mitä tilaat ja on varmasti hyvää. Simppeli, mutta silti kekseliäs ja valtavirtaa vastaan uiva, mutkaton ravintola. Cocktailit osuvat ja viinilistassa on täydellisiä parituksia raavaan raikastukseksi. Suomen paras lihaan sekä grillaamiseen erikoistunut ravintola. Tampereen teollinen historia ja työväenluokka yhdistyvät tässä ronskiuden ja raavauden ravintelissa. Liha-liha-liha!”

Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments