Yes Yes Yes on vakiinnuttanut paikkansa kasvisruoan normalisoimiseksi yhä lihavetoisessa ravintolatarjonnassa. Se onkin Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listan ainut vegeravintola, joka kertonee ravintola-alan ammattilaisten kohtaamista realiteeteista – pieni, mutta äänekäs joukko luo julkisuusharhan kasvisruoan suosiosta.

Aivan kuin varmistuksena, Yes:sin annoksissa on reilusti makua, joka yllättää vannoutuneetkin lihan syöjät. Lähtökohtana on, että Yes Yes Yes ei ole leimallisesti kasvisravintola vaan asiakas ei osaa edes kaivata lihaa. Yes Yes Yes ottaa vaikutteita maailman eri keittiöiden kasvisruoista, sekä tuo Richard McCormickin tutkalla hyväksi havaittuja maisteluannoksia maailman sisarravintoloista.

Menu vaihtuu kahdeksan kertaa vuodessa sesonkien johdattelemana. Henkilökunta on monikulttuurinen ja palvelu on henkilökohtaista mutta rentoa. Viinit noudattavat luomu- ja vegaanilinjaa, cocktailit saa myös mocktaileina.

Yes Yes Yes ei ole vain trendin kapealla harjalla, se pyrkii myös luomaan niitä.

Äänestäjiltä
Ajan hermolla oleva ravintola, joka keksii koko ajan uutta. Ruoat ovat mielenkiintoisia, yllättäviä, upeita ja oivaltavia sekä herkullisia. Rento ja helppo pistäytyä extempore. Välittömyys ja vilpitön tekemisen riemu näkyy kaikessa. Pisteet myös ystävällisestä, henkilökohtaisesta palvelusta. Kasvisruoka aateloituu täällä, ja saa monet sekasyöjätkin palaamaan uudestaan.”

Iso Roobertinkatu 1, 00120 Helsinki
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments