Kun Kirkkonummella sijaitseva Bistro O mat ilmoitti, että se avaa toisen bistron Tapiolan Ainoa-kauppakeskuksen 1500 neliön Food Garden -ravintolamaailmaan, oli selvää, että Marko ja Päivi Palovaara eivät voi revetä kahtaalle ilman, että kunnianhimoinen toiminta häiriintyy. Ratkaisuksi löytyi Olosta keittiön luova johtaja Jari Vesivalo, jonka harteilla tuikkii Michelin-tähti. 

Bistro O mat -tarjonta on modernisoitua bistroruokaa ja se saa vauhtinsa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisistä tekniikoista ja ajattelusta. Lautasille päätyvät parhaat, puhtaat raaka-aineet, mieluiten luomu- ja lähituottajilta. Lounaat ovat hurjassa maineessa ja illat keräävät kiitosta. Viinilista keskittyy eurooppalaisiin viineihin.

Palovaarojen vankka ja tinkimätön ammattitaito näkyy ravintoloissa. Lämminhenkinen palvelu ja Vesivalon vertaansa vailla oleva keittiöosaaminen on maailmanluokan kombo. Huom! Länsimetro vie ja tuo hetkessä Bistro O Matiin Helsingistä.

Äänestäjiltä
“Erinomainen hinta-laatusuhde niin lounaalla, illallisella kuin sunnuntaibrunssilla. Bistroa parhaimmillaan. Lounaalla maukkaita kotiruokia, illalla annokset ottavat vauhtia ranskalaisesta keittotaidosta pohjoismaisin täydennyksin. Kauppakeskukseen avattu bistro ei sijainnillaan houkuta, mutta se on säilyttänyt elementit, jotka ovat nostaneet Kirkkonummen ravintolan tunnetuksi.”

Länsituuli 5 Ainoa Food Garden 3. krs, 02100 Espoo
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments