Ravintola C:n hyvän akseli on yhtä kuin keittiöstä vastaava Ilkka Isotalo ja salista ja viineistä huolehtiva Christina Suominen sommelier-ryhmän kera. Johtoajatuksina ovat paikallisuus, sesongit, eettisyys, raaka-aineen kunnioitus, luomu ja biodynaamisuus.

Lähiruoka- ja ekologisuusfilosofia vievät niin lähimetsiin, -vesiin kuin niityillekin. Tavoitteina ovat annosten oivaltavuus, tekninen osaaminen, maku, maanläheisyys, huumori, kekseliäisyys ja yllätyksellisyys. Viinin ja ruoan parittaminen (myös natut jne.) on aina seikkailu tai klassisuuden ylistys. Laatua kaikki tyynni, jota käydään maistelemassa ja nauttimassa myös Tampereen ulkopuolelta. C on Tampereen käyntikortti vuodesta toiseen. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Äänestäjiltä
“Tämä ei ole pelkkää ruokaa, vaan taidetta. Lähiruoka tarkoittaaa myös tekoja, kaikki on läheltä; ruoka, juoma, astiat, kalusteet, ja ykkösjuttuna on käsityön arvostus. Silkkaa rakkautta ja omistautumista koko ravintolan tiimiltä aurinkoisella palveluasenteella. Syvällä dna:ssa on, miten tehdään tavallisesta luksusta ja annetaan arvoa kaikille raaka-aineille. Suomalaisuuden ylistys. Kuinka hyvää voi tehdä fine diningissa puhtaista suomalaisista raaka-aineista. Suomen metsien antimet kauniisti esillä ja yhdistettynä klassisiin viineihin. Tampereen paras ravintola ja yksi Suomen parhaita.”

Rautatienkatu 20, 33100 Tampere
Verkossa
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments