Ilmiönä Kaskis on pieni suuri ravintola – Turkua suurempi. Sijainti keskustan ulkopuolella, asuinkerrostalon kivijalassa ei paljoa lupaa, mutta ruoasta ja rakkaudesta ruoanlaittoon tässä on kyse: riistaa, kalaa, vihanneksia, villiyrttejä, sieniä, marjoja perusasioina, mutta annosten tekstuurit, yhdistely, maut, herkkyys ja estetiikka luovat uutta suomalaista keittiötä.

Miljöön petraus siirsi aiemman ronskiuden ja roson saman porukan Kakolanruusuun. Silti asenne ja leikkisyys kuitenkin säilyivät. Koko henkilökunta on mukana sielullaan. Kaskiksen menestyksen salaisuus on siinä, että se ei seuraa trendejä, se luo niitä, koska mukana on myös riittävästi syvällisyyttä.

Kaskis ei pyri haastamaan ketään, vaikka hieman jengalla oleva huumori niin välillä antaa ymmärtää. Sillä vain on oma juttunsa, ja neljän ja kuuden ruokalajin menut. Kutonen on sellaisessa maineessa, että uutta sesonkia odotetaan aina.

Äänestäjiltä
“Soihdunkantaja, leikkisä ja kekseliäs edelläkävijä ja esimerkki siitä, että taitoa riittää koko Suomeen. Innovatiivinen, alati kehittyvä ja omanlainen. Äärettömän tyylikästä, nykyaikaista fun & fine diningia. Loistava tunnelma. Uudistuksen myötä kattausaikojen poistuminen rauhoittaa koko illallisen. Täydellisellä viininenällä valitut juomapaketit räjäyttävät makuhermot. Kalaympyrä on klassikko ja hyvä syy matkustaa Turkuun kauempaakin.”

Kaskenkatu 6a, 20700 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram 

CategoriesYleinen

Facebook Comments