Ravintola NOOA sijaitsee Aurajoen kulttuurimaisemassa Turun Vierasvenesatamassa. Suuret näköalaikkunat aukeavat joelle ja kesäisin ravintolan katolla on terassi, joista on mainio tarkkailla joen veneliikennettä, venelaiturin elämää sekä kaupunkilautta Förin sukkulointia.

Avokeittiö on ravintolan toinen huomiopiste – Kitchen table onkin paikka, josta voi ruokaillessa seurata keittiön toimintaa. NOOAn tyyli on vapaata eurooppalais-pohjoismaista, joka korostaa rentoa ja helposti lähestyttävää ruokaa. Maistelumenut ja viinipaketit ovat täällä se juttu. Koska kyse on samalla vierasvenesatamasta, yksittäisiäkin anoksia saa.

Nooan ravintoloitsijat Carola ja Tero Sintonen pyörittävät Turussa myös mm. monille tuttuja Hüggea sekä di Trevia. NOOAssa mukana on myös keittiöpäällikkö Simo Hallikainen.

Äänestäjiltä
“Hyvä palvelu ja maukkaaat annokset. Hienot raaka-aineet ja annosten koostumus on tarkkaan mietitty. Yksinkertaista, mutta trendikästä ruokaa, jonka maku on fantastinen. Lounaitakin on kohtuuhintaan. Henkilökunta selvästi nauttii työstään salissa ja avokeittiössä. Sijainti Aurajoen rannalla pienvenesatamassa on piste ii:n päällä.”

Läntinen Rantakatu 57, 20100 Turku
Verkossa
Facebook
Instagram

CategoriesYleinen

Facebook Comments