W

Wolt laajeni Kuopioon – ravintolaruoan kotipalvelu toimii jo seitsemässä kaupungissa

Ravintolaruokaa välittävä teknologiayhtiö Wolt avasi kotiinkuljetuksensa torstaina Kuopiossa. Ruokaa voi tilata Woltia käyttäen heti alkuun 20 ravintolasta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi.
Kuopion ohella Wolt toimii Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa sekä Jyväskylässä. Wolt tarjoaa toistaiseksi käynnissä olevan kampanjan aikana viikon ilmaiset kuljetukset jokaiselle Kuopion alueella palveluun liittyvälle.
”Kuopiossa kuljetusalue on alkuvaiheessa noin 10 kilometriä pohjois–eteläsuunnassa ja 7 kilometriä itä–länsisuunnassa. Seuraavaksi haluamme kuulla kuopiolaisilta palautetta, minne päin aluetta pitäisi laajentaa”, Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski kertoo.
Wolt on suomalainen ravintolaruokaa välittävä teknologiayritys, joka tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalvelua Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Liettuassa ja Latviassa.
Woltilla on eri maissaan yhteensä yli 600 000 käyttäjää ja runsaat 100 työntekijää. Yrityksen kumppaneina toimii 1500 lähettiä ja yli 1300 ravintolaa.

Woltin toiminta-alue ulottuu Kuopiossa keskustan lisäksi pohjoisessa Julkulaan ja Päivärantaan, idässä Männistöön ja Itkonniemeen, lännessä Neulamäkeen ja etelässä Rauhalahteen sekä Leväseen.

 

CategoriesRavintolat

Facebook Comments