V

Viinatislaamo ja utarevoide yhteistyöhön

Kyrö Distillery Company ja Berner Oy ovat luoneet uuden käsivoiteen, jonka tarkoituksena on tuoda apua baarimestareiden koville joutuville käsille. Moisturyeser-käsivoide voitelee samalla Kyrö Distilleryn matkaa maailmalle.
Kyrö Distillery ja Bernerin Tummeli-voide ovat löytäneet toisistaan yllättävät kumppanit. Yhteistyön tuloksena on syntynyt kuivia käsiä hoitava Moisturyeser-käsivoide, jossa yhdistyvät perinteisen Tummelin teho ja Kyrö Distillerylle tärkeä kotimainen ruis.

Kuva: Kyrö Distillery.

”Hauskinta tässä on se, että molemmat yritykset hyötyvät odottamattomilla tavoilla. Kyrö Distillery voitelee baarimestareita ja Berner saa erilaisen tuotteen valikoimiinsa. Samalla nostamme klassisen ja maatalouskäytöstä nousseen Tummelin uudestaan iholle”, Mikko Koskinen Kyrö Distillery Companystä kertoo.
Tummelin historia ulottuu vuoteen 1960, jolloin se tuotiin maatalouskäyttöön lypsyvoiteeksi. Tummeli-tuotesarja laajeni 1980-luvulla kotitalouksille kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon.
”Meitä ilahdutti, että Kyrö Distillery halusi yhteistyökumppaniksi juuri Tummelin. Olemme ilolla mukana hoivaamassa myös baarimestareiden koville joutuvia käsiä, ja samalla vauhdittamassa Kyrö Distilleryn ja rukiin matkaa maailmalle”, Berner Oy:n markkinointijohtaja Salla Eklund kertoo.

CategoriesVäkevät

Facebook Comments