T

Tampereen ja Porin suosikkiravintolat lyöttäytyivät yhteen

Restamax ja Koskiravintolat ovat perustaneet yhteisen yhtiön Rivermax Oy:n, joka operoi seitsemää ravintolaa Tampereella ja Porissa. Rivermaxin omistukseen kuuluvat  tamperelaiset Hullu Poro, Jackie Brown, Jackie Brown Gold, Näsilinnan von Nottbeck, kesäravintolat Little Joe ja Laituri sekä Porissa Café Europa ja Kirjurin kesäravintola.
Koskiravintolat on 10 vuodessa kasvanut 11 yksikön yritykseksi. Restamax-konsernin kanssa perustetun yhteisyrityksen tavoitteena on ravintoloiden toiminnan kehittäminen ja laajentaminen.
”Nyt minulla jää enemmän ravintoloiden aikaa kehitystyöhön. Saan keskittyä asioihin, jotka alun perin veivät minut ravintola-alalle, eli ideointiin, elämysten luomiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Restamaxilta saamme vahvaa tukea etenkin myyntiin ja liiketoiminnan tausta-asioihin”, Koskiravintoloiden toimitusjohtaja Teemu Aaltonen kertoo.

Teemu Aaltonen tunnetaan Tampereen ravintolaelämän ideanikkarina ja kehittäjänä. Kuva: Heikki Kähkönen.
Teemu Aaltonen tunnetaan Tampereen ravintolaelämän ideanikkarina ja kehittäjänä. Kuva: Heikki Kähkönen.

Teemu Aaltonen toimii uudessa yrityksessä toimitusjohtajana ja merkittävänä osakkaana. Restamaxin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Timo Laine näkee Aaltosen kehittäjänä, joka tarttuu uuden yrityksen ohjaksiin vankalla yrittäjämäisellä otteellaan.
”Tutustuin Koskiravintoloiden osakkaisiin Teemu ja Tommi Aaltoseen jo 90-luvulla. Aaltosilla on paljon annettavaa ravintoloiden kehitystyöhön ja ideointiin. Uskomme, että tulemme vahvistamaan asemaamme myös Satakunnassa Aaltosten vahvan Porin-tuntemuksen kautta”, Laine perustelee.
Ravintolaliiketoiminnan kehittämisen ohella yhteistyön keskeinen tavoite on Tampereen keskustan elävöittäminen.
”Rivermax kokoaa Koskenrannan ravintolapalvelut yhteen pakettiin. Yhdessä voimme vahvistaa toiminta-alueidemme kilpailukykyä ja luoda asiakkaillemme uudenlaisia, entistä parempia ja mieleenpainuvampia ravintolakokemuksia”, Teemu Aaltonen kiteyttää.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments