R

Rokkibändeille nimikkoburgerit Tampereella

Tampereen Jack the Rooster -ravintola on nimenyt uudet burgerinsa rockbändien mukaan. Omat burgerinsa listalle ovat luoneet Popeda, Reckless Love, Stratovarius, Santa Cruz, Uniklubi sekä Brother Firetribe. Rokkiburgereiden raaka-aineet ja makumaailma ovat saaneet inspiraationsa rockmusiikista.
”Annoimme bändeille annettiin burgerin suunnitteluun vapaat kädet. Lopputulema on aivan uskomaton – kunkin rock-pumpun luonne välittyy annoksista takuulla!”, hehkuttaa Jack the Roosterin keittiöpäällikkö Susanna Määttänen.
Popedan Raswaa koneeseen on kunnon äijäburgeri 220 gramman naudanlihapihvillä, Philadelphia-juustolla, chili-chorizopaistoksella ja valkosipulimajoneesilla. Reckless Loven Back to Paradise on kevyempi setti leivitetyllä kananrintafileellä, grillatulla ananaksella, juustolla ja paahdetulla paprika-chilimajoneesilla höystettynä.
”Burgerimme kuvastaa meitä täydellisesti – sillä saa rahoilleen vastinetta ja määrähän korvaa laadun. Taste of Champion on simppeli, toimiva ja vaikutuksen tekevä kokonaisuus, johon on vaikea kyllästyä! Emme keksi ketään, kelle tämä burgeri ei sopisi ja aiomme ehdottomasti tulla testaamaan lopputuloksen bändin kanssa”, Brother Firetriben jäsenet sanovat.
Reckless Love: Back to Paradise
Briossisämpylän välissä maissipaneroitua kanan rintafileetä, emmentaljuustoa, grillattua ananasta ja paahdettua paprikachilimajoneesia.
Brother Firetribe: Taste of the Champion
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa, karamellisoitua punasipulia, ketsuppia ja tryffeliaiolia.
Popeda: Raswaa Koneeseen
Pariloitu naudan täyslihapihvi pekoni-cheddar-sydämellä, Philadelphia-juustoa, chili-chorizopaistosta sekä valkosipulimajoneesia herkullisen briossisämpylän välissä.
Uniklubi: Kukka
Paahdetun ruisleivän välissä kikhernepihviä, paistettua kananmunaa, karamellisoitua punasipulia, suolakurkkua, rucolaa, sinappia ja valkosipulimajoneesia.
Stratovarius: Unbreakable
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, cheddarjuustoa, hillottua pekonia, tomaatti, punasipulia, salaattia, suolakurkkua, ketsuppia ja sinappia.
Santa Cruz: Suck my BRGR
Briossisämpylän välissä pariloitu naudan täyslihapihvi, avokadoa, grillattua ananasta, cheddarjuustoa, reggaekastiketta, punasipulia ja majoneesia.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments