K

Kokkimaajoukkueen Kristian Vuojärvi Kokkikoulu Espan peräsimeen

Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi ryhtyy vetämään helsinkiläistä Kokkikoulu Espaa. Ravintolakolmio-konserni ja Kristian Vuojärvi Oy ovat solmineet Kokkikoulun liiketoiminnan siirrosta vuoden 2018 alusta.
Kokkikoulu Espa Helsingin Pohjoisesplanadilla on tarjonnut kokeneiden ammattilaisten vetämiä ruokakursseja ja -tapahtumia jo vuodesta 2005. Nyt kokkikoulun yrittäjäksi ja vetäjäksi siirtyy Suomen kokkimaajoukkueen johtaja, keittiömestari Kristian Vuojärvi.
Vuojärvi aikoo satsata erityisesti asiakaskokemukseen ja ruokatuotteiden tasoon. Hän tuo mukanaan kokkimaajoukkueen nuoret kokit, joiden kanssa asiakkaiden on mahdollista päästä kokeilemaan kunnianhimoista ruoanlaittoa.
Suomalaiset korkealaatuiset raaka-aineet ja intohimo ruokaan inspiroivat Vuojärveä kehittämään suomalaista ruokakulttuuria. Kokkikoulun menuissa tullaan jatkossa näkemään entistä enemmän suomalaisten pientuottajien tuotteita sekä harvinaisia ja ylellisiä raaka-aineita.
Kokkikoulu Espan konsepti tulee jatkossakin perustumaan teemoitettuihin ruoanlaittokursseihin sekä korkealaatuiseen ravintolaelämykseen, jossa asiakkaat itse valmistavat ruoan keittiömestareiden opastuksella.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments