J

Jori Manninen Pernod Ricard Finlandin johtoon

Pernod Ricard Finlandin toimitusjohtaja vaihtuu. Tehtävää pitkään hoitanut Tarja Uitti siirtyy vuodenvaihteessa eläkkeelle. Hänen seuraajakseen on nimitetty yrityksen markkinointijohtaja Jori Manninen.
Tarja Uitti, 60, on työskennellyt Pernod Ricard Finlandissa yli 20 vuotta markkinoinnin ja johdon tehtävissä. Hän ollut mukana rakentamassa Pernod Ricard Groupin Suomen-toimintoja lähes niiden alusta saakka. Uitti on myös atoiminut aktiivisesti Elintarviketeollisuusliiton ja Suomen Alkoholijuomakauppayhdistyksen luottamustehtävissä.
Jori Manninen, 44, on ennen Pernod Ricard Finlandia työskennellyt markkinoinnin johtotehtävissä Sinebrychoffilla ja Leafilla sekä toimitusjohtajana SEK & Greylla. Manninen raportoi uudessa tehtävässään raportoimaan Pohjois-Euroopan toimintojen johtajalle Fabrice Audanille.
Pernod Ricard Finland Oy on Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija ja maailman toiseksi suurimman alkoholikonsernin, ranskalaisen Pernod Ricardin, omistama tytäryhtiö. Yritys myös valmistaa alkoholijuomia Turun Pansion tuotantolaitoksella.

CategoriesVäkevät Viini

Facebook Comments