H

Hans Välimäki avaa poikkeuksellisen ravintolan

Kuten Viidessä Tähdessä taannoin spekuloitiin, Hans Välimäen ravintolaprojekti on ajautunut vastatuuleen.
”Tarkkasilmäisimmät saattoivat viime vuoden loppupuolella huomata, että suunnitelmissani oli avata Telakkakadulla Helsingissä sijaitsevaan kiinteistöön uusi ravintola. Erinäisistä syistä johtuen näin ei valitettavasti tapahtunut”, Välimäki toteaa

Uuden ravintolan avaamisen sijasta Välimäki on päättänyt alkaa isännöidä illallisia, joiden sijainti on salaisuus.

”Tästä sisuuntuneena päätin aloittaa epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Illallisten yhdistävinä tekijöinä ovat loisteliaat raaka-aineet, ranskalainen keittö sekä keittämisen ihanuus. Ruokalajeja on vaihteleva määrä ja kerrallaan mukaan mahtuu ainoastaan kymmenen henkilöä”, Välimäki kertoo.

Jokainen mereneläviin painottuva illallinen tulee olemaan Välimäen mukaan uniikki. Ensimmänen illallinen järjestetään perjantaina 10.2. kello 18. Seuraavat illalliset ovat 17.2. ja 3.3. Konsepti muistuttaa tyyliltään hieman hevosenkenkää, jota Välimäki isännöi vuonna 2014 Rikhard’s ravintolan yhteydessä Rikhardinkadulla.
Illallisen hinta on 195 euroa.

Summa sisältää ruokajuomat sekä kuljetuksen illallispaikalle. Kuinka kaukaa maailmalta voi Välimäen piikkiin matkustaa, ei ole tässä kohden selvillä, mutta illallispaikan tiedetään sijaitsevan Helsingin keskustassa. Tarkemmat saapumisohjeet toimitetaan sitovan paikkavarauksen jälkeen varaajalle henkilökohtaisesti.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments

Comments are closed.