F

Finlandia Caviar laajensi Tallinnaan


Laadukkaasta kaviaarivalikoimasta ja hyvästä palvelusta tunnettu Finlandia Caviar avasi kesäkuussa myymälän Tallinnan vanhaan kaupunkiin Väike-Karja 1:een. Kyseessä on kaviaariyrityksen ensimmäinen toimipiste Suomen ulkopuolella.
Finlandia Caviarin yrittäjät Valeria Hirvonen sekä hänen poikansa Kirill Siren ovat innoissaan laajentumisesta. Maailmanvaltaus käynnistyi ripeästi.
”Kauppa saatiin auki kolmessa kuukaudessa siitä hetkestä, kun idea laajentumisesta syntyi, joten tahti on ollut kova. Emme meinaa aina mahtua samaan kauppaan äidin kanssa, joten toisen on ihan hyvä olla välillä toisessa maassa”, Tallinnan kaupasta tällä hetkellä vastaava Siren nauraa.

”Kaviaari kuuluu tallinnalaiseen kulttuurin ehkäpä hieman vahvemmin kuin helsinkiläiseen, minkä lisäksi täällä asuu pajon venäläisiä. Tallinnalainen ravintolakulttuuri on sellainen, että ihmiset pistäytyvät nauttimassa ostereita, kaviaaria, skumppaa ja vodkaa ilman sen kummempaa suunnittelemista”, hän toteaa.
Finlandia Cavarin valikoimissa on laaja kattaus suomalaista sekä venäläistä kaviaaria eri laatuluokissa, unohtamatta myöskään muiden kalojen mätejä. Mitä tulee hintoihin, sammenmäti myydään Tallinnassa samaan hintaan kuin Helsingissä.
Juomat sen sijaan irtoavat eteläisessä pääkaupungissa Helsinkiä huokeammin hinnoin. Lasillinen kuohuvaa tai kirkasta yhdistettynä ostereihin ja kaviaarimaistiaisiin on suositeltavaa puhdetoimintaa Tallinnan vierailun yhteydessä.

CategoriesRavintolat

Facebook Comments