D

DJ Orkidea ja Restamaxin yökerhot ryhtyvät klubiyhteistyöhön

25 vuotta DJ:nä ja musiikkituottajana toiminut DJ Orkidea tuo uuden ”The Residency” -klubin myötä elektronisen tanssimusiikin eri aikakaudet Restamax-konsernin yökerhoihin, sillä yritys on panostanut viime vuosina erityisesti Helsingin ulkopuolisten yökerhojen klubikokemukseen.
Orkidean residenssin pääsee kokemaan kuluvan vuoden aikana Kotkan Soolossa, Tampereen Unionissa, Jyväskylän Escapessa sekä Oulun Tivolissa. Tapahtumia pidetään noin neljän kuukauden välein.
Monet maailman parhaista klubeista tunnetaan nimenomaan erinomaisista DJ-residenteistään, paikan vakituisista tanssittajistaan, joten The Residency on luonteva askel suomalaisessa klubimaailmassa, sekä uusi projekti Orkidealle, joka on nähty residenttinä aikaisemmin vain Helsingissä.
Tapio DJ Orkidea Hakanen on valittu 7 kertaa suomen parhaaksi DJ:ksi, soittanut lähes 2000 keikkaa kuudella mantereella, julkaissut 4 albumia Universal Musicilla, isännöinyt omaa lavaa Weekend Festivalilla ja remixannut Tiëstoa sekä Nightwishia. Hän on aiemmin työskennellyt äänisuunnittelijana, sekä Nokialla ja Microsoftilla äänitiimin esimiehenä. Päivätyönään hän on elokuusta lähtien ollut YleX:n musiikkipäällikkö.

Dj Orkidea, Restamax
“Residensseissä pääsee ihan eri tavalla luomaan suhteen paikkaan ja yleisöön. Oman uran ajalta Unity- ja JACK-klubien residenssit on yksiä rakkaimmista kokemuksista ja kaikista The Residencyn kaupungeista on paljon hyviä muistoja, joten odotan tätä jo innolla”, DJ Orkidea hehkuttaa.

Syksyllä 2016 starttaavan residenssikauden ideana on vahvistaa kaupunkien paikallista klubi- ja musiikkikulttuuria esittelemällä elektronisen musiikin rikasta historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta yhdessä paikallisten promoottorien kanssa. Orkidean lisäksi tapahtumissa ovat Suomen eturivin DJ:t kuten Lenno, Proteus, Rico Tubbs ja Milla Lehto.
The Residency lanseerataan osana ”Orkidea 25” -kiertuetta seuraavasti:
Jyväskylä – Escape – 30.09.2016
Oulu – Tivoli – 11.11.2016
Soolo – Kotka – 26.11.2016
Tampere – Union – 09.12.2016

CategoriesRavintolat

Facebook Comments