D

Dinner in the Sky nostaa makujen ystävät korkeuksiin

Mestarikokit Akseli Herlevi ja Filip Langhoff nousevat viikoksi Helsingin taivaalle maistattamaan suussa sulavia herkkuja ja laadukkaita juomia. Rautatientorille pystytetty Dinner in the Sky nostaa 22 vierasta kerrallaan ruokailemaan tai nauttimaan lasin kuohuvaa 50 metrin korkeuteen.

Filip Langhoff.
Filip Langhoff.

Dinner top-chef-voittaja_akseli_herlevi 533x800
Akseli Herlevi.

Akseli Herlevi on Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja. Intohimoisella kokilla on vahva yhteys luontoon. Herlevi ottaa paljon vaikutteita japanilaisesta kulttuurista ja keittiöstä ja näitä makuja hän tarjoaa myös Dinner in the Skyssa.
Filip Langhoffin ruokaa luonnehditaan sanoilla aito, puhdas ja vahva fine dining. Hän on Michelin-tähden vuonna 2014 saaneen ravintola ASKin perustaja ja keittiömestari.
Taivasravintolakonsepti vietti kesäkuussa 10-vuotisjuhliaan Belgiassa 10 pöydän ja lukuisten huippukeittiömestareiden voimin. Elämys toimii jo 55 maassa.

Cocktail-nosto uutena mukana

Helsingissä uutta on cocktail-nosto iltaisin. Nordic Emerald -cocktailien luoja virolainen Andres Poljakov innostui muuttamaan alkuperäisen Golden Emerald -cocktailinsa reseptiä Dinner in the Sky -konseptia varten.
”Koska olemme pohjoisen väkeä, maustoin reseptiä hieman meille sopivammaksi lisäämällä yhdeksi ainesosaksi pohjoisten metsien kuusta”, Poljakov kertoo.
Golden Emerald oli kolmen finalistin joukossa Miamissa helmikuussa järjestetyssä kilpailussa, johon osallistui yhteensä yli 4500 cocktailia.
Akseli Herlevin menu 2.–4.8.
Bulgogi-tartar, seesamia ja savustettua majoneesia
Miso-turskaa, katsuo-maustettua munakoisoa ja miso-bataa kastike
Beef Tataki, japanilaista salaattia ja ponzu-salsaa
Matcha-juustokakkua, yuzulla maustettuja kesän marjoja
Filip Langhoffin menu 5.–7.8.
Sienimetsä & hirssiä
Sipulia & siikaa
Selleriä & lammasta
Mustaherukkaa & piimää
Hinnat kahdelle hengelle
Champagne in the Sky 108,00 euroa
Cocktail in the Sky 98,00 euroa
Brunch in the Sky 118,00 euroa
Lunch in the Sky 178,00 euroa
Dinner in the Sky 318,00 euroa
Dinner in the Sky Helsingin Rautatientorilla 2.–8. elokuuta. www.dinnerinthesky.fi

Facebook Comments