D

Desmond Huhu: St. George -hotellin ravintoloitsijat ja Palacen keittiötiimi?

screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Mannerlaatat liikahtelevat, kun uusin nimityskierros ravintoloiden terävässä kärjessä on käynnissä. Desmondin suuriin korviin on kantautunut jälleen meheviä huhuja. Uuden, jo kuukausia myöhässä aikataulusta olevan ja kaupungin kiinnostavimmaksi pyrkivän St. George -hotellin ravintolan vetäjäksi on valittu varsin tunnelmallisista kuppiloista tunnetut helsinkiläiset ravintoloitsijat. Nimitys vahvistetaan ensi keskiviikkona…
screen-shot-2016-11-04-at-15-04-11Asiasta kukkaruukkuun, Desmond törmäsi sattumalta eilen pörssiyhtiöksi pyrkivän Royalin toimariin Aku Vikströmiin, jolloin huulilta lipsahti kysymys: ”Mites loppuvuodesta avautuva Palace? Mites Hans Välimäki ja Eero Vottonen?”
”Mitäs niistä?”, kuului vastaus.
”Niin, mitäs niistä?” seurasi jatkokysymys.
”Palataan niihin. Mutta totta on, että vaikka olisimme joku päivä pörssiyhtiö, haluamme pyrkiä  Palacessa keittotaidon korkeimpaan tasoon. Vaikka se ei olisi taloudellisesti järkevin veto”, Vikström totesi.
Huhu selittäisi, miksi Vottonen ei ole sitoutunut Bocusen jälkeen kokopäivähommiin, Desmond tuumaa. Hans saa Arkadiankadun uhkapelaajalta Vottosta pienemmän kertoimen, mutta viimeaikaiset puuhat Pasta Boxin ja Restamaxin kanssa jättäisivät toki tilaa kunnon leiskautukselle. Hans ilmoitti sunnuntaina Facebook-päivityksessä irtautuvansa pastabisneksestä. Sattumaa? Kuten aina, Desmond jää norkoilemaan sylttytehtaan portin pieleen hullua hurskaampana.

Facebook Comments