P

Pikaruokapaikoissa riittää töitä – McDonald’s palkkaa satoja työntekijöitä

Suomen McDonald’s-ravintolat etsivät 300 uutta työntekijää. Pikaruokaketju tarvitsee lisää henkilökuntaa, koska ravintoloiden myynti ja asiakasmäärät ovat kasvaneet. Myös moni nuori työntekijä on kesän jälkeen saanut opiskelupaikan.
McDonald’s etsii työntekijöitä muun muassa tänä syksynä avattavaan Helsingin Kivikon ravintolaansa, jonne palkataan 45 uutta ihmistä. Avoimia paikkoja on ympäri maata. Yksi McDonald’s-ravintola työllistää noin 40 henkilöä.
”Usein kevät mielletään ajaksi, jolloin nuorille on paljon töitä tarjolla. Kuitenkin myös syksy on nuorten työllistämisen kannalta merkittävää aikaa. Esimerkiksi moni meidän työntekijä siirtyy syksyllä joko koko- tai osa-aikaisesti opiskelujen pariin, minkä vuoksi tarvitsemme lisää työvoimaa ravintoloihimme”, sanoo McDonald’sin henkilöstöjohtaja Maarit Latvala.
McDonald’s-ravintoloiden asiakasmäärät ovat kasvaneet alkuvuoden aikana 10 prosentilla ja vertailukelpoinen myynti yli 12 prosentilla. Keskikokoisen McDonald’s-ravintolan myynti on noin 2,5 miljoonaa euroa vuodessa.

CategoriesYleinen

Facebook Comments