A

Arto Rastaan Periscope tuo Tampereelle uuden maamerkin sekä sosiaalisen ruokakulttuurin

Arto Rastas avaa Tampereelle ennakkoon pitkään kohutun ravintola Periscopen virallisesti lauantaina 21.4. Kaikkiaan Ratinaan avautuu yli 20 kahvilaa ja ravintolaa.
Rastaan ja hänen tiiminsä uusin luomus on kaupungin suurimman kauppakeskuksen, Ratinan, ylimpiin kerroksiin sijoittuva maamerkki, josta avautuvat huimat näköalat Ratinan suvantoon, kaupunkiin, Pyhäjärvelle ja Tammerkoskelle.

Periscopesta aukeaa näkymä Tampereelle Ratinan suvannon yli.

Ravintolan ruoan ytimessä ovat sosiaalinen ruokakulttuuri ja herkästi seurannassa olevat trendit sekä cocktailit.

Yläkerroksissa sijaitsevan Periscopen ensimmäisessä kerroksessa on 100-paikkainen ruokaravintola, toisessa kerroksessa puolestaan sijaitsee 130-paikkainen lounge sekä 200-paikkainen, avonainen kattoterassi. Yhteensä ravintolassa on 790 neliötä.

Periscopen ykköskerroksessa ruoan jakaminen on se juttu.

Periscopen ytimessä on sosiaalinen ruokakulttuuri, jonka keskiössä ovat pöytäkunnittain jaettavat annokset. Ravintolan ruokafilosofia on sekoitus paikallisuutta ja makuja maailmalta. Laatu, maku ja rentous ovat ohjenuorana. Samoin käsityö ja laadukkaat raaka-aineet. Periscope pyrkii olemaan myös trendien näyttämö, joten hyönteisiäkin on tarjolla.
Arto Rastas yhdistelee makuja läheltä ja maailmalta.

Ravintolan toisessa kerroksessa sijaitseva loungebar pyrkii vastaamaan kohtaamispaikan tarpeeseen. Baarimestarit tekevät talon filosofian mukaisia cocktaileja ja tarjolla on myös pintxoja pieneen nälkään. DJ:t nostattavat tunnelmaa viikonloppuisin, jolloin voi olla viihteellä huolellisesti loppuun saakka.

Periscopen terassi on osittain katettu ja lämmitetty, joten maisemista ja ruoasta voi nauttia ulkotiloissa vaikka olisi huonompikin sää. Terassille voi tilata herkkuja koko ravintolan ruokalistalta sekä pintxoja loungesta.

Ravintola Periscope
Tiedotteen editointi: Eeropekka Rislakki
Kuvat Ravintola Periscopen Facebook-sivut
Ratinan Kauppakeskuksen muut kahvilat, ruoka- juomapisteet sekä ravintolat:
Brewdog
Burger King
Ciao Caffe
Classic Pizza
Eat Your Greens
Espresso House
Fafa’s
Hanko Sushi
Hesburger
Iloinen keittiö
Jungle Juice Bar
Kotipizza
Kung Food Panda
Linkosuon Kahvila
Marjex Bar
Mumin Kaffe
Pancho Villa
Picnic
Ristorante Momento
Salaattiasema
Sandro
Spice Ice
Teekauppa TakeT
Tortilla House
Tratto
Zici Maalaiskana

CategoriesRavintolat

Facebook Comments