Y

Yli 100 ravintolaa liittynyt Helsingin ravintoloita tukevaan Raising HEL -kampanjaan

Kaksi viikkoa sitten käynnistynyt Raising HEL -liikkeen lahjakorttikampanja on saanut vauhdikkaan alun. Idea on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta. Kampanjaan liittyy päivittäin uusia yrityksiä ja mukana on jo yli 100 helsinkiläistä ravintolaa.

Lahjakorttikampanja Helsingin ravintoloiden tukemiseksi tähtää siihen, että mahdollisimman moni helsinkiläinen paketoisi tänä jouluna ravintolalahjakortin lahjaksi läheisilleen.

Mukaan kampanjaan on lähtenyt jo toista sataa ravintolaa. Kampanjan puuhahenkilöt muistuttavat, että jokainen meistä voi pienelläkin panoksella tukea ravintoloiden selviämistä koronakriisistä.

Idean takana olevat ravintoloitsijat Ville Relander, Saku Tuominen ja Anders Westerholm ovat innoissaan Raising HELin saamasta vastaanotosta ja miten kampanja on yhdistänyt paikallisia ravintoloitsijoita. He kannustavat yhä useampia ravintoloita liittymään lahjakorttikampanjaan, johon osallistuminen ei maksa ravintoloille mitään.

”Meitä on lähestynyt uskomaton kirjo yrityksiä, jotka haluavat tukea alaa Raising HELin kautta ja ehdottavat yhteistyötä. Olemme jokaisesta yhteydenotosta äärimmäisen kiitollisia, mutta vastaehdotuksemme on kaikille sama: ostakaa lahjakortteja. Se riittää”, Tuominen muistuttaa.

Kuva: Tuukka Koski.

Raising HEL -lahjakorttikauppa on ylittänyt alusta saakka mukana olleen Ravintola Nollan yrittäjän Carlos Henriquesin. Kauppa on käynyt kuin häkä.

”Ihmisten halu auttaa on todella suuri ja jokainen ostos tulee tarpeeseen. Odotan innolla, mitä kaikkea voimme jatkossa tehdä yhdessä”, Henriques sanoo.

Lahjakortteja voi ostaa ravintoloiden nettisivuilta tai suoraan ravintoloista. Mukana olevien ravintoloiden lahjakorttikaupat ovat koottuina yhteen raisinghel.fi-sivustolle.

Kuvat: Tuukka Koski.

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments