W

Wihuri Metro-tukku avaa Helsingin Konepajalle uuden täyden palvelun ravintolatukun

Wihuri Metro-tukku vastaa ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla ravintolatukkunsa sekä panostamalla palveluun ja digitaalisiin kanaviin. Helsingin Konepajalle yhtiö avaa ravintolatukkujensa lippulaivan. Samalla lippulaivatukun kylkeen rakentuu ruokakulttuurin keskittymä pop up -ravintoloineen ja ruokatapahtumineen.

Wihuri Metro-tukku avaa Helsingin Konepajan alueelle Vallilaan uuden ravintolatukkujen lippulaivan ensi vuoden aikana. Historialliseen kokoonpanohalliin rakentuva tukku tulee palvelemaan pääkaupungin ravintoloitsijoita sekä sijaintinsa että monipuolisen valikoimansa puolesta.

Metro-tukku Wihuri-konsernin hallituksen puheenjohtaja Antti Aarnio-Wihuri sanoo, että ravintolatoimiala ja ravintoloitsijoiden tarpeet tukkuliikkeitä kohtaan ovat muuttuneet viime vuosina vauhdilla. Ravintolatukuilta odotetaan yhä enemmän kokonaisvaltaisuutta. Tuotteet tulee saada yhdestä paikasta.

Wihuri Metro-tukun ravintolatukku rakentuu Konepajan alueen suojeltuun kokoonpanohalliin.

Wihuri Metro-tukku vastaa haasteeseen uudistamalla ravintolatukkunsa sekä satsaamalla asiantuntevaan palveluun ja digitaalisiin kanaviin.

”Digitaaliset palvelukanavat ovat aikaisempaa suuremmassa asemassa, mutta myös perinteisessä kivijalassa asiakaspalvelu ja toimitusten joustavuus on erittäin tärkeää. Wihuri Metro-tukku tulee olemaan pitkän kokemuksensa ansiosta tiennäyttäjä muutoksessa olevalla tukkualalla”, Aarnio-Wihuri perustelee.

Konepajan tukku rakennetaan Train Factoryn omistamaan suojeltuun kokoonpanohalliin yhteistyössä kiinteistön omistajan ja Museoviraston kanssa. Lippulaivatukku keskittyy etenkin tuoretuotteisiin – hedelmiin ja vihanneksiin, kalaan ja lihaan – sekä yhtiön maahantuomiin viineihin.

”Yhdessä Konepajan kokonaisuuden kanssa se tulee olemaan ruokakulttuurin keskittymä ja elävä tapahtumakeskus, jonka vaikutus säteilee ympäri Suomen ravintoloita”, kuvailee Wihuri Metro-tukun BtoB-liiketoimintajohtaja Antti Leistén.

Jukka Heinänen (vas.) ja Antti Leistén vastaavat Metro-tukun lippulaivatukun toiminnasta.

Wihuri Metro-tukku on yksi Suomen johtavista ravintola-alan tukkukaupoista. Wihuri-konserniin kuuluvalla sekä täysin perheomisteisella ja kotimaisella tukkutoimijalla on 20 000 horeca-alan, julkishallinnon ja vähittäis- ja huoltamokaupan asiakasta ja 15 ravintolatukkua ympäri Suomen.

Metro-tukulla on vankka asema ravintola-alalla ja vakaa pyrkimys edistää suomalaista ruokakulttuuria ja sen arvostusta. Tästä yksi osoitus on Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut, jotka se järjestää vuosittain.

Pääkuvassa: Wihuri-konsernin Antti Aarnio-Wihuri (kesk.) sekä Wihuri Metro-tukun Antti Leistén (vas.) ja Jukka Heinänen Vallilan Konepajalle rakentuvan lippulaivatukun edessä.

Kuvat: Mikko Mäntyniemi.

Facebook Comments