T

Tähtikokki Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan marraskuussa

Sauli Kemppaisen uuden ravintolan nimi on Atelier7. Paikka sijaitsee Vallilan Konepajan alueella, Fredriksbergin toimitilakorttelin D-talon alakerrassa. Talon päävuokralainen on MTV3. Atelier7 avataan yleisölle marraskuun alussa. Ravintolan taustalla toimii Kanresta Oy.

Atelier7:ssä tehdään tällä hetkellä sisustustöitä. Samalla Sauli Kemppainen suunnittelee loppuvuoden ruokalistoja. Ravintolassaan Kemppainen tulee tarjoilemaan arkisin sekä aamiaista että lounasta ja lauantaisin brunssia. Iltaisin ravintola palvelee rennon mutkattomana illallisravintolana.

”Aamiaisella tarjoilemme ennen kaikkea maukasta, terveellistä ja rehellistä ruokaa. Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaiseen kolmen ruokalajin menuuseen”, Kemppainen kertoo ravintolan tiedotteessa.

Sauli Kemppaisen ravintolan piti alun perin avatua Pasilan konepajalla nyt elokuussa. Atelier7 avaa ovensa marraskuun alussa.

Illallisella ravintola keskittyy olennaiseen eli laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin sekä vahvoihin makuihin.

”Visionani on, että 1+1 on enemmän kuin kaksi. Annamme raaka-aineiden ominaismakujen loistaa”, Kemppainen lupaa.

Atrelier 7:n sisustuksen on suunnitellut helsinkiläinen Franz Design Oy. Myös uusien työntekijöiden rekrytointi on alkanut. Ravintolan osoite on Konepajankuja 7.

Sauli Kemppainen on laajan kansainvälisen ravintola-alan kokemuksen hankkinut ammattilainen, joka on saavuttanut urallaan useina vuosina ravintolalleen Michelin-tähden. Viimeksi hän on vetänyt Berliinissä Savu-nimistä ravintolaa, joka sai yhden Michelin-tähden.

Kuvat: Kanresta.

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments