R

Restamaxin osakekurssi lähti nousuun uusien strategialinjausten myötä

Sijoittajat ottivat vastaan myönteisesti Restamaxin kasvusuunnitelmat Pohjois-Euroopassa ja yrityksen nimen muuttamisen NoHo Partnersiksi. Konernin osakekurssi nousi Helsingin pörssissä puoleen päivään mennessä 0,56 eurolla 9,34 euroon (+6,38 %). Ylimmillään kurssi kävi 9,60 eurossa.

NoHo Partnersin tavoitteena on saavuttaa yli 600 miljoonan euron liikevaihto ja noin 7,5 prosentin liikevoittomarginaali vuoden 2021 loppuun mennessä. Ravintolasegmentin tavoitteena on 350 miljoonan euron liikevaihto.

Konsernin uuden strategian kulmakiviä ovat kannattava kasvu kotimaan kasvukeskuksissa ja isoissa tapahtumissa. Lisäksi yhtiö tulee laajentumaan partnerimallia hyödyntäen Pohjois-Euroopan markkinoille. Yhtiön liiketoimintojen johtajan Juha Helmisen mukaan Pohjois-Euroopan markkinassa on valtavasti kasvupotentiaalia.

NoHo Partners julkisti yhtiön uuden nimen ja ilmeen tiistaina.

”Kyseessä on kasvava ja fragmentoitunut 100 miljardin euron suuruinen markkina, missä ravintolapalveluiden käyttöaste henkilöä kohden on Suomeen verraten varsin korkealla”, Helminen arvioi.

NoHo Partnersin lähivuosien tavoitteena on kansainvälistymisen ohella laajentaa toimintaa isoihin tapahtumiin ja uudentyyppisiin digitaalisiin myyntikanaviin.

”Digitaalisuudella tulee olemaan merkittävä rooli uudessa strategiassamme. Uskomme että käynnissä oleva murros avaa paljon mahdollisuuksia vahvoille ja innovatiivisille toimijoille”, toimitusjohtaja Aku Vikström lisää.

Lue myös:
(27.11.2018) Restamax muuttaa nimensä NoHo Partners Oy:ksi – Tavoitteena 600 miljoonan liikevaihto 2021

(27.11.2018) NoHo Partners laajentaa Pohjois-Euroopassa – Yes Yes Yes avaa ravintolat Kööpenhaminaan ja Berliiniin

(7.11.2018) Kommentti: Restamax on tarinankerrontaa 210 ravintolasta sijoittajille – lisää lopetuksia luvassa

(6.11.2018) Restamaxin tulos notkahti – yhtiö terävöittää ydinliiketoimintojaan ja uusii nimensä loppuvuoden aikana

 

CategoriesKansi

Facebook Comments