N

NoHo Partners laajentaa Pohjois-Euroopassa – Yes Yes Yes avaa ravintolat Kööpenhaminaan ja Berliiniin

NoHo Partnersiksi nimensä muuttava Restamax rakentaa kasvuaan Tanskassa ja Saksassa. Konsernin kansainvälisten liiketoimintojen johtaja Juha Helminen kertoo, että Pohjois-Euroopan markkinassa on valtavasti kasvupotentiaalia.

”Kyseessä on kasvava ja fragmentoitunut 100 miljardin euron suuruinen markkina, jossa ravintolapalveluiden käyttöaste henkilöä kohden on Suomeen verraten varsin korkealla”, Juha Helminen perustelee konsernin lehdistötiedotteessa.

Ensi keväänä yhtiö avaa yhteistyössä Ville Relanderin, Richard McCormickin ja Alex Niemisen kanssa Yes Yes Yes -ravintolat Kööpenhaminaan ja Berliiniin.

Saksassa NoHo Partners perustaa uuden yhtiön kasvisruoasta tunnetun ja Michelin-tähdellä palkitun Cookies Cream –ravintolan omistajien kanssa.

Lisäksi yhtiön Kööpenhaminassa toimivat Cock’s & Cows- sekä The Bird -ravintolat täydentyvät yritysoston myötä kolmella tunnetulla cocktailbaarilla, joista yksi on Kööpenhaminassa ikonisen aseman saavuttanut Ruby. Lisäksi NoHo Partners avaa Pohjoismaiden parhaana pizzeriana palkitun Pizzeria Lucan Kööpenhaminaan.

NoHo Partners Oyj:n edeltäjiä ovat Restamax Oyj ja Royal Ravintolat. Konserni aloittaa toimintansa NoHo Partners -nimen alla joulukuussa. Konsernin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut välittää työvoimaa sekä NoHo Partnersin ravintoloille että monille muille toimialoille terveydenhuollosta rakentamiseen.

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments