R

Ravintola Kuurnan vetäjiksi tuore ravintoloitsijapariskunta Laura ja Tom Hansen

Ravintoloitsijakonkarit Antto Melasniemi ja Heikki Purhonen luopuvat Helsingin Kruununhaan suositusta Ravintola Kuurnasta. Bistroravintolan liiketoiminnan ostavat Laura ja Tom Hansen, jotka ovat työskennelleet mm. Ateljé Finnessä, Ravintola Palemassa ja Ravintola Juuressa.

Laura ja Tom Hansen aikovat jatkossa pitää kiinni Kuurnan tutusta konseptista ja ainutlaatuisesta miljööstä. Kahden viikon välein vaihtuva menu on ollut kolme viime vuotta keittiömestarina toimineen Tom Hansenin käsialaa. Listan ulkopuoliset klassikot, kuten tartar- ja pippuripihvit, säilyvät valimoimassa edelleen.

”Lähdemme tiiminä tutun henkilökunnan kanssa miettimään, miten pystymme korottamaan Kuurnan seuraavalle tasolle. Annokset ovat kantakaupungin parhaimmistoa ja tulemme nostamaan palvelun sen rinnalle”, takaisin Kuurnan ravintolapäälliköksi palaava Laura Hansen sanoo.

Ravintolan myyvät ravintoloitsijakonkarit Antto Melasniemi ja Heikki Purhonen ovat toimineet tuoreen yrittäjäpariskunnan työnantajina ja opastajina heidän uransa alkuvaiheista lähtien. Hansenit ovat hakeneet oppia myös Lontoosta, Kööpenhaminasta ja Pariisista.

Kuva: Ville-Samuli Rantalainen.

CategoriesYleinen

Facebook Comments