P

Pörssiyhtiö NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi

Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi. Ravintolat siirtyvät NoHolle 1. heinäkuuta alkaen. Messukeskuksessa on kaikkiaan 21 erilaista ravintolaa. 

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin messu- ja kongressikeskus, jonka tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on 15 miljoonaa euroa vuodessa.

NoHo Partnersin yhteistyö Messukeskuksen kanssa sisältyy pörssiyhtiön suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden ravintolakonsernin 400 miljoonan euron liikevaihtoon tähtäävän kasvustrategian kulmakivistä.

NoHo Partners kertoo tiedotteessaan, että yhtiön tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön, NoHo Eventsin, tavoitteena on johtava asema Pohjoismaissa.

”Suuret yleisö- jat urheilutapahtumat ovat ravintolaliiketoiminnalle kannattava ja kehittyvä markkina. Messukeskus vertautuu monipuolisuudellaan samaan kokoelmaan, jossa meillä jo on Tampereen Nokia Arena ja loppuvuodesta 2023 Helsingin ydinkeskustaan valmistuva neljän ravintolan kokonaisuus, Kulttuurikasarmi”, kertoo konsernin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Yhteistyö Messukeskuksen kanssa kattaa 21 erilaista ravintolakonseptia sekä tapahtumakohtaisesti räätälöityjä ravintolapalveluja mukaan lukien Messukeskuksen yhteydessä toimivan hotellin ravintolapalvelut. Vastuullisuus ravintolapalveluissa sekä ruoan korkea laatu, alkuperä ja jäljitettävyys ovat molemmille kumppaneille tärkeitä tavoitteita.

Yhteisiin suunnitelmiin kuuluvat  vastuulliset ja eettisesti kestävät hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöä säästävien pakkausmateriaalien hyödyntäminen ja tehokas kierrätys.

Kuvat: Helsingin Messukeskus. 

CategoriesKansi Ravintolat

Facebook Comments