K

Kännykällä maksaminen tuli baareihin – yökerhoketju lupaa jopa 14 päivää maksuaikaa

Uusi alkoholilaki sallii kännykällä maksamisen ravintoloissa. Night People Group otti käyttöön oman mobiilisovelluksen, jolla voi maksaa juomaostoksensa etukäteen tai laskulla.
Yökerhoistaan tunnettu Night People Group NPG on ottanut käyttöön mobiilimaksamisen ravintoloissaan. Ketjun kaikissa 17:ssä ravintolassa voi huhtikuusta lähtien tulla toimeen kokonaan ilman lompakkoa.
Asiakkaan on mahdollista tilata ja maksaa ostoksensa Night Lite -mobiilisovelluksen kautta ennen tiskille saapumista. Ostoksen voi kuitata applikaatiossa muutamalla klikkauksella. Mobiilimaksaminen tuli käyttöön viime viikonloppuna NPG:n Capital-yökerhossa Helsingissä.
Arvato Financial Solutions sallii myös laskulle maksamisen. Asiakas saa jopa 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Palvelun kautta voi myös maksaa pankki- tai luottokortin credit- ja debit-ominaisuuksilla.

Mobiilisovellus sisältää myös NPG:n ravintoloiden mainontaa ja erilaisia etuuksia. Kuva: Heikki Kähkönen.

NPG:n toimitusjohtaja Antti Raunio sanoo, että käynnissä oleva digitaalinen murros ja uudet innovatiiviset maksutavat mullistavat koko kaupan alan. Raunion mukaan yhtiön kehittämä mobiilisovellus nopeuttaa ja helpottaa asiointia baaritiskillä sekä parantaa palvelua ravintolapöydissä.
”Olen tyytyväinen, että alkoholilaki avasi ovet uusien palveluiden ja innovaatioiden toteuttamiseen yökerhoalalla. Olen varma, että nyt saamme kehitettyä Night Litestä rajojemme ulkopuolelle vietävän tuotteen”, Raunio uskoo.
NPG:ssä luotetaan, että paremman asiakaskokemuksen myötä myös keskiostokset kasvavat. Samalla maksutavan uskotaan tasoittavan viikkomyyntien vaihtelua palkkaviikkojen ja tavallisten viikkojen välillä.
Arvato Financial Solutions kuuluu saksalaiseen Bertelsmann-konserniin, joka toimii 22 maassa. Suomessa Arvaton AfterPay -palvelu otetaan nyt ensimmäistä kertaa käyttöön kännyköissä. Night Lite -palvelun on toteuttanut digitaalisia palveluita palvelutoimialoille tuottava Yonoton Oy.

CategoriesYleinen

Facebook Comments