S

Stockmannin Herkut avaavat ovensa keskiviikkona S-kauppoina – halpuutus alkaa heti 100 tuotteella

Stockmann Herkun Suomen liiketoiminnan myynti S-ryhmän osuuskaupoille toteutui uudenvuodenaattona. on toteutunut 31.12.2017. Siirrosta johtuen Herkut ovat kiinni Suomessa tänään tiistaina. Myymälät avautuvat jälleen keskiviikkona 3.1.
HOK-Elannon omistukseen vuodenvaihteessa siirtyneet Stockmann Herkut Helsingin keskustassa, Tapiolassa, Itiksessä ja Vantaan Jumbossa avaavat ovensa keskiviikkona klo 10.
Osuuskaupan tavoitteena on Stockmann Herkun arvostetun laadun ja palvelun ylläpitäminen ja edelleen kehittäminen kohti eurooppalaista kärkitasoa. Samalla Herkkujen tarjonta halutaan tuoda yhä useamman ulottuville. Siksi myös hintatasoa tarkistetaan ja yli sadan tuotteen hinta laskee.
”Kaikkiin myymälöihin avataan myös palvelupisteet, joissa asiakkaat voivat keskustella osuuskaupan jäsenyydestä ja halutessaan vaikka liittyä asiakasomistajaksemme”, HOK-Elannon tuore toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen kertoo.

Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalo. Kuva: Kenneth Luoto.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi kaupan 15. joulukuuta. Kauppaan sisältyivät Stockmann Herkun koko liiketoiminta ja henkilöstö Suomessa. Herkut jatkavat ruokakauppoina kaikissa Stockmannin tavarataloissa.
Suomessa S-ryhmän osuuskaupat aloittivat 1. tammikuuta Stockmannin kiinteistöissä vuokralaisina tai alivuokralaisina. Baltiassa Stockmann jatkaa itse Herkkujen liiketoimintaa tavarataloissaan.
Kauppahinta 27 miljoonaa euroa maksettiin kaupan toteutumisen yhteydessä. Kaupalla oli Stockmannille noin 20 miljoonan euron positiivinen kassavirtavaikutus.
Viisi Tähteä käsitteli Stockan Herkkujen myyntiä laajassa artikkelissa 30.6.2017. otsikolla Stockan Herkun myynti S-ryhmälle kertoo High Streetin kuolemasta.

CategoriesYleinen

Facebook Comments