J

Johan Kurkelan taustajoukot luottavaisina ja täynnä kannustusintoa Budapestin Bocuse d’Or -kilpailussa

Suomalaiset kannustajat ja tukijat seuraavat jännittyneinä Johan Kurkelan joukkueen pitkää suoritusta kokkien MM-kisan Euroopan karsintakilpaiIussa Budapestissä. Kisapaikalle on kokoontunut noin 40 hengen tukijoukko, joka erottuu kansainvälisessä katsomossa äänekkäästi omiaan kannustaen.

Suomea maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa edustaa Johan Kurkelan joukkue, jossa assistenttina on Aino Kasanen ja valmentajana Kalle Tanner. Joukkue aloitti oman kokkausvuoronsa torstaina klo 9.40 Suomen aikaa. Koko suoritus kestää viisi tuntia ja 35 minuuttia.

Paikalle Budapestiin on saapunut kannustamaan Johan Kurkelan äiti Pia Kurkela, joka seuraa luottavaisin mielin poikansa ja koko joukkueen työskentelyä. Kaikki toimii, kuten on harjoiteltu. Hän vertaa kilpailun vaativuutta keskittymisen, suunnittelun ja fyysisyyden perusteella pitkäkestoiseen urheilusuoritukseen.

“Toimin liikunnallisella alalla, ja olen juossut mm. maratonin. Kilpailun läpivienti vaatii harjoittelua ja kestävyyttä. Sen suhteen ei pitäisi olla ylimääräistä huolta. Johan on luonteeltaan hyvin määrätietoinen. Hän uskoo itseensä sekä luottaa koko tiimin ja taustajoukkojen yhteistyöhön”, Pia Kurkela analysoi.

Pia Kurkela kertoo, että Suomen kannustusjoukkue näkyy ja kuuluu Budapestin kisakatsomossa.

Pia Kurkela uskoo, että jatkopaikka Lyoniin varmistuu kisasuorituksen myötä. Nuorten kykyjen siivet kantavat loppuun saakka.

“Olemme aina perheessä korostaneet, että kun tekee parhaansa, se riittää. Odotamme kuitenkin luottavaisina, että jatkopaikka heltiää. Täällä on kova kilpailu ja taso on  korkea, ja jos vielä ylimääräisiä palkintoja tulee onnistumisen myötä, on se kaikki plussaa. Lyoniin lähdemme sitten isommalla kannustusjoukolla”, nuoren kokkitähden äiti lupaa.

CategoriesKilpailut Ruoka

Facebook Comments