T

Tamperelainen Konttori on Helsinki Beer Festivalin vuoden olutravintola

Helsinki Beer Festivalin asettama raati on nimennyt Vuoden olutravintolaksi tamperelaisen Olutravintola Konttorin. Valiitsijat arvostavat erityisesti Konttorin laajaa valikoimaa ja osaavaa henkilökuntaa.
Tampereella liki 20 vuotta toimineen Konttorin suurin valtti on kaupungin monipuolisin ja tiuhaan vaihtuva olutvalikoima. Monien kotimaisten ja ulkomaisten uusien panimoiden ensi-illat Tampereella ovat olleet Konttorissa.

Olutravintola Konttorissa on laaja ja tiuhaan vaihtuva hanavalikoima.

”Aloitan liki viikottain toistuvan Tampereen-olutravintolakierrokseni yleensä Konttorista”, oluitaan harrastuksenaan arvioiva raadin jäsen, jyväskyläläinen Hannu Nikulainen paljastaa.

Jäykkä mutta asiallinen olutravintola

Mikko Hannula ja Restbar Group ottivat Konttorin hoiviinsa vuonna 2004.  Sijainti Tampereen ytimessä Verkatehtaankadun kauniissa jugendtalossa on oivallinen, mutta Konttori ei ole silti paistatellut julkisuudessa.
Konttorin erikoisuutena on 12 hengen tilaussauna, joka lämpiää tarvittaessa joka päivä. Ravintolan tunnelmaan kuuluu suosittu pubivisa. Se on yksi vetovoimatekijä, joka houkuttelee eri sukupolvia. Seuraavana kehityskohteena ovat ravintolan ruoka-annokset.

Olutravintola Konttorin ilaussaunaan mahtuu 12 kylpijää.

Helsinki Beer Festivalin vuoden olutravintola valittiin 11. kerran. Valinnan tekivät Nikulaisen ohella olutkouluttaja Mikko Salmi sekä toimittajat Maria Markus,
Mariaana Nelimarkka, Sakari Nupponen ja Jussi Rokka.
Helsinki Beer Festival järjestetään Kaapelitehtaalla 7.-8. huhtikuuta. Oluttapahtuman teemamaa on Unkari.
Olutravintola Konttori, Verkatehtaankatu 5, Tampere.
Kuvat: Olutravintola Konttori.

Facebook Comments