O

Olutliitto tukee kehitysvammaisten työllistymistä opettamalla joulukaljan tekoa

Oluen kuluttajia edustava Olutliitto on käynnistänyt kotikaljan valmistuksen työpajan helsinkiläisen kehitysvammaisten työtoiminta- ja asumismotojen tarjoajan Aula-työkodin kanssa. Yhteistyön tuloksena on valmistunut oma vähän alkoholia sisältävä Aulan Engel -joulukalja.

Helsingin Punavuoressa toimivan Aula-työkodin kotikaljan valmistuksesta kiinnostuneet asiakkaat ovat osallistuneet Olutliiton ja Nokian Panimon järjestämään olutkoulutukseen. He ovat olleet mukana panemassa kaljaa sen eri vaiheissa. Myös tuotteen nimi ja etiketti on valittu työkodin asiakkaiden ehdotuksista.

Aulan kaljapanimon tuotteiden makumaailma seuraa vuodenajan ja juhlapyhien vaihteluita. Aulan Engel -joulukaljassa maistuu kaneli. Reseptiä on tarkoitus kehitellä edelleen ja sitä on tarkoitus valmistaa myös ensi jouluksi.

Aula-työkoti on edelläkävijä kehitysvammaisten ihmisten uudenlaisten työtoiminta- ja asumismuotojen tarjoamisessa Suomessa. Työkodin tarkoituksena on järjestää mielekästä ja monimuotoista toimintaa, työhönvalmennusta sekä asumispalveluita sen asiakkaille.

CategoriesJuomat Olut

Facebook Comments